發新話題

[VFC] 416之後到417,死未?

SCAR - H 都未出
睇怕呢幾支要等到普選都未有

好想要C仔同417呀
但係417又唔出20寸管.....

隻透明匣配得唔靚......

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

416c 已經唔會生產....佢出來做咩....

417 ~ 417 !! 千呼萬喚的 417

回覆 19# 的帖子

416C唔會出?真槍?
不過都無咩問題.
枝Knight 的PDW夠係得demo,咪一樣噤多人喜歡.

引用:
原帖由 mk23 於 14-1-2012 17:06 發表
416C唔會出?真槍?
不過都無咩問題.
枝Knight 的PDW夠係得demo,咪一樣噤多人喜歡.
真槍...好似話英國又唔要,又有問題

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-1-2012 17:36 發表

真槍...好似話英國又唔要,又有問題
H&K catalog已經無左416C…

417D及416D 倆支都幾好

416C
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

政府果六千蚊 又冇左d

生得啦!417到啦!到啦!其實我好想買YYE將來可能會出既•308(7•62x51mm) BB彈夾的AR 半自動來福槍!不過今次好會買417!唔會等YYE !

唔知417會唔會有沙色比我整做G28呢...........

引用:
原帖由 MinG325 於 15-1-2012 03:12 發表
唔知417會唔會有沙色比我整做G28呢...........
你直接等佢出G28好過
417同G28隻護木同尾托其實係爭幾遠下
如無意外,槍身應該都唔一樣…

如果Sistema PT凹出SR25我都唔覺得有乜出奇!但如果GBBR出SR25或呢支417!嘩!一定買!玩blow-back action點都有引過motor! 打game就一定係凹!

發新話題