28 12
發新話題

想問英兵手套

想問英兵手套

我以家學我d friend玩英兵
但係我重未此知用mud 手套先arm
有無師兄講到比我聽呀
最好講埋邊到有得賣呀
唔該各英軍試兄呀
唔該o西

補充
我其實係新手區睇到話無official 手套
但係我聽人講又話有
希望各師兄解答到...
thank You a

英軍用既手套多數好厚, 唔係咁識合香港熱天用

公發有NI glove,Desert glove

不過英軍成日用自家野,所以你其實用咩都得
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

我覺得打game都係用黑色copy nomex好啦....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

http://www.civiliangunner.com/cg ... p?tid=63&page=4
除左以上英軍公發之外

日常工作會有對叫做 contact glove ,有D kevlar 粒粒係表面度

最新既重有沙色手套,相對薄好多

Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 9-7-2007 00:09 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... p?tid=63&page=4
除左以上英軍公發之外

日常工作會有對叫做 contact glove ,有D kevlar 粒粒係表面度

最新既重有沙色手套,相對薄好多
你有咩size?
本來無一物, 何處惹塵埃

唔該o西各位英兵師兄
我maybe買copy nomex啦咁

回覆 #6 14692 的帖子

7 號 only man
[img][/img]

回覆 #8 marcooo 的帖子

MSN傾....

回覆 #9 14692 的帖子

你想傾咩唧∼
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 10-7-2007 09:45 發表
你想傾咩唧∼
檯底
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #10 marcooo 的帖子

私野

引用:
原帖由 14692 於 10-7-2007 21:45 發表
私野
有冇d 公野?

回覆 #13 adrianyahk 的帖子

引用:
原帖由 14692 於 10-7-2007 21:46 發表
好野~

28 12
發新話題