29 12
發新話題

[others] GBB 紅點鏡一問??

GBB 紅點鏡一問??

如題,小弟由於金錢有限 ,買不起真品
又想用T-1般的小鏡,各位師兄可有經驗,是否一定會受唔到
如果受到,又可以係邊到買到呢

小弟枝T1係靚姐度買,之前裝係"我們"M4,依家裝係KWB M4 Magpul,射左3,000發左右,唔算多,暫時正常!
聽其他壇友講,copy 鏡打得耐,紅點有移位問題,我都信會,但要睇你手氣同邊隻牌子。
希望幫到手!

引用:
原帖由 private_tm 於 19-1-2012 13:30 發表
小弟枝T1係靚姐度買,之前裝係"我們"M4,依家裝係KWB M4 Magpul,射左3,000發左右,唔算多,暫時正常!
聽其他壇友講,copy 鏡打得耐,紅點有移位問題,我都信會,但要睇你手氣同邊隻牌子。
希望幫到手!
多謝師兄解答

其實真品鏡吾係淨係得AIMPOINT同EOTECH個d...好多平價鏡都係FOR真鎗用...上網搵搵就會搵到

引用:
原帖由 Jockey 於 19-1-2012 17:53 發表
其實真品鏡吾係淨係得AIMPOINT同EOTECH個d...好多平價鏡都係FOR真鎗用...上網搵搵就會搵到
例如邊隻???

引用:
原帖由 chy1108 於 19-1-2012 18:13 發表

例如邊隻???
鴨寮街BSA 大大隻30/42mm果d.

有冇DOCTER款既鏡介紹下??
THX

DOCTER款就應該冇平

我用梗支copy 553 鏡連快拆, 暫時仲頂得住

我用gp m2,200蚊,頂到成千槍無未有事

其實14樓賣緊o既vortex幾好
係真品鏡,但係係aimpoint o既半價有多

請問vortex鏡有無得配返塊透明膠片? 話晒都靚嘢,就算打唔爆我都驚打花鏡面...(vortex red dot嗰隻)

引用:
原帖由 osamabinlahin 於 31-1-2012 15:04 發表
請問vortex鏡有無得配返塊透明膠片? 話晒都靚嘢,就算打唔爆我都驚打花鏡面...(vortex red dot嗰隻)
去買幾十蚊果隻防彈片咪得lor
打game可以裝骨,影相又可以拆
順手一提,睇d鬼佬review
支野d制有d易"high"到,d蓋都唔夠aimpoint實
而且佢開關制係伸左出黎,有d遮視線
不過就真係一分錢一分貨,佢話哂平aimpoint m2一半有多

老番T1有好多個版本. 有D OK無事. 有D兩野就打到單點變3點. 睇你手氣同好唔好彩

你諗下批價百幾2百既野會俾到D乜你就明?

當然. 有好多真槍用既T1款鏡都可以考慮. 都係千幾2千蚊姐 .

(當你拆過真同假既eotech你就明我講乜)

引用:
原帖由 osamabinlahin 於 31-1-2012 15:02 發表
買個Killflash 或者 cut塊PC膠片就OK

29 12
發新話題