16 12
發新話題

ptw 用普通彈匣apdaptor 一問

ptw 用普通彈匣apdaptor 一問

where can I buy it?

點解要??

1. expensive
2. 120rounds = 100 rounds
3.  just can use 0.25g or 0.2g bb
4. $300 1 mag = 2 360 rounds flash mag

本人覺得你應該用回AEG.

PTW點插肥仔匣?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

用得PTW, 錢。。,,, 已經睇化哂。。,,
你話想派吓彈就話啫。, 但係我自己就唔會想沙沙沙沙聲咁跑囉。, 未出PTW之前會有你咁嘅奇想同疑問, 但係一開始用之後就明白真係冇咁嘅需要。,就好似果個讓你用AEG內管嘅 adaptor, 有幾多人真係會咁消極將成支最巴閉嘅feature換走?

我咪打緊三珠囉,四珠都打過^^

Happy New Year!!

引用:
原帖由 alancheng814 於 22-1-2012 23:47 發表
1. expensive
2. 120rounds = 100 rounds
3.  just can use 0.25g or 0.2g bb
4. $300 1 mag = 2 360 rounds flash mag
re
1. 買得PTW買唔起Mag?
2. 唔夠?
3. 出面有其他choice like 鴨仔可以full到0.3 up tim
4. 你買鴨仔米平d, 你用Lonex打PTW笑死人???

引用:
原帖由 king1023 於 23-1-2012 00:22 發表
本人覺得你應該用回AEG.
Agree.......

引用:
原帖由 Elf 於 23-1-2012 01:55 發表
PTW點插肥仔匣?
係wor.....唔記得tim

AEG 就是 普通夾 adapter .
Systema all the way. Porsche all the way....

樓主想唔想試埋 GBB 匣?

no thanks

直接插手槍夾∼好似d真槍咁用9mm彈

引用:
原帖由 nok7689 於 25-1-2012 01:57 發表
直接插手槍夾∼好似d真槍咁用9mm彈
what
the
fork?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

m4 is 5.56*45 nato, not 9mm 9mm to small.

16 12
發新話題