31 123
發新話題

ptw supermax 疑問(對ptw產生左興趣)

ptw supermax 疑問(對ptw產生左興趣)

hi,我最近睇左你地對ptw嘅評語,令我對ptw產生左興趣 ,而家諗住入枝成槍supermax反黎,因為我想要慢ROF
但係supermax跟返黎果條m165又太大力,諗住另外買條藍筒,想問如果12v電用藍筒會唔會有問題?
另外ea果d cylinder 用唔用得過?http://shop.ehobbyasia.com/ea-m1 ... -series-yellow.html
另外ptw係2000發過後準確性會開始下降,如果用faq果過方法去整hopup ,準繩度會唔會都係差過頭2000飛?
因為我買ptw都係因為佢夠準同埋triggerresponce夠快
最後想問2012新版好d定舊版襟用d?(聽聞新版好似會擴價)
THX so much

新版都未出∼∼∼

睇埋新版先決定
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-1-2012 23:05 發表
睇埋新版先決定
agree^

好老實講, 新舊版都一定襟用. 真係無乜點聽過支PTW會壞..
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 30-1-2012 07:18 發表
好老實講, 新舊版都一定襟用. 真係無乜點聽過支PTW會壞..
除了摩打

引用:
原帖由 CPK 於 30-1-2012 10:15 發表

除了摩打
    平時做壞事,打game壞摩打

好期待新版
Systema all the way. Porsche all the way....

係唔係架 ...... 好在我係好人轉打自己友 ~
新版最多咪改善魔打 ~ 大改無人會買 ...... 掛 !
引用:
原帖由 seals9121 於 30-1-2012 11:42 發表

平時做壞事,打game壞摩打

好期待新版

回覆 8# 的帖子

咁另外想問有咩好嘅cylinder 介紹?

cylinder還是買返S 記好, 看看這種做工。。。不如用返銀筒轉彈簧

Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 civilian 於 30-1-2012 14:18 發表
咁另外想問有咩好嘅cylinder 介紹?
1x 黑打室內
1x 金打室外
1x 銀打殭屍
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 11# 的帖子

用銀筒要用重彈,d彈先直,但係如果用0.3+銀筒
大約會係幾多j左右 ?
另外,如果我用12v去推金筒會唔會有問題?

銀打0.3 ...... 會唔會比人拉架 ....... 原裝,紅,14.5都有jjj
咁不如打43好過啦, 反正都係打死人
引用:
原帖由 civilian 於 31-1-2012 10:42 發表
用銀筒要用重彈,d彈先直,但係如果用0.3+銀筒
大約會係幾多j左右 ?
另外,如果我用12v去推金筒會唔會有問題?

回覆 13# 的帖子

咁恐怖?咁枝銀筒都唔駛指意落場lu
等我仲諗住換埋條6.01管添,wtf =.=

引用:
原帖由 civilian 於 31-1-2012 10:57 發表
咁恐怖?咁枝銀筒都唔駛指意落場lu
等我仲諗住換埋條6.01管添,wtf =.=
  6.01 + 0.3g + 銀筒, 下次你打game記得叫我埋我,我好知道哪天不宜出行。

31 123
發新話題