發新話題

ptw supermax 疑問(對ptw產生左興趣)

總之有人入肉就有人入獄咁啦 !
無限番另計 ~
引用:
原帖由 civilian 於 31-1-2012 10:57 發表
咁恐怖?咁枝銀筒都唔駛指意落場lu
等我仲諗住換埋條6.01管添,wtf =.=

回覆 16# 的帖子

好押韻禾...
唔明,咩係無限番?
咁金+0.3 都.9j,姐係要落場只可以藍 ....

引用:
原帖由 seals9121 於 31-1-2012 12:36 發表

6.01 + 0.3g + 銀筒, 下次你打game記得叫我埋我,我好知道哪天不宜出行。
我同你落場有次打殭屍試過啦..... 363mm pdi 6.01, 0.3g BB, 銀筒......
個次對面有D著晒避彈衣既人, 我咪打穿甲彈囉
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

何必呢 .........
引用:
原帖由 Elf 於 31-1-2012 19:52 發表

我同你落場有次打殭屍試過啦..... 363mm pdi 6.01, 0.3g BB, 銀筒......

引用:

乜野穿甲彈咁恐怖
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:

我都唔系打銀筒...我打Tanaka 姐....
對面都頂得2槍。。認真佩服.... 有時真想打M90 打任務

Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 spec.ops. 於 1-2-2012 12:39 發表

乜野穿甲彈咁恐怖
WE 6mm 0.3g BB膠彈

引用:
原帖由 Elf 於 1-2-2012 22:42 發表

WE 6mm 0.3g BB膠彈
哦,普通料啫!都唔夠透明彈勁

引用:
原帖由 spec.ops. 於 1-2-2012 23:05 發表

越來越過分, 越來越邪惡
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 spec.ops. 於 1-2-2012 23:05 發表

傷鎗呀 ...

引用:
原帖由 seals9121 於 3-2-2012 00:49 發表

越來越過分, 越來越邪惡
你都用Tanaka啦,果枝唔會係手槍黎掛

引用:
原帖由 Elf 於 3-2-2012 02:38 發表

傷鎗呀 ...
用膠彈都會傷架啦,差在程度多少啫,條管又唔係豆腐造

引用:

用倏
601管+透明彈?師兄真係有米

引用:
原帖由 civilian 於 3-2-2012 12:58 發表

用倏
601管+透明彈?師兄真係有米
咁都算有米?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 3-2-2012 20:42 發表

咁都算有米?
敢樣玩發唔知幾耐要換一次管呢?

發新話題