發新話題

SYSTEMA and PTW OWNER JAPAN chairman對F牌CNC 波箱的回應報告

CGF PTW專區自從FCC d師兄冇發言之後變到冇野好睇,唉……如果FCC肯再post下佢地d product就好喇....

引用:
原帖由 Kane 於 6-2-2012 13:31 發表
睇尼有人想爆大獲wo
有無人想知點解金弓摩打點變s500
..... ...
咁你之前咪賺好多?唔怪之得話而家唔使做生意.
eb老細話你以前做買手攞貨,s500咁嘅鬼主意你真醒,唔怪得揸Cayenne啦
Red pill, Blue pill

引用:
原帖由 Morpheus 於 6-2-2012 16:19 發表

咁你之前咪賺好多?唔怪之得話而家唔使做生意.
eb老細話你以前做買手攞貨,s500咁嘅鬼主意你真醒,唔怪得揸Cayenne啦
係lor,咁邊個同我合作呢,
佢正職又係乜呢(51393定59313?????)
唔怕講出呢wo

回覆 34# 的帖子

唉…而其實世界各地包括"日本"已有好多人玩緊同賣緊好FCCgearbox,樓主個post好明顯係systema受到威脅而出,但係點解香港到而家都未有資訊,仲要比其他國家慢呢?
仲有CGF ptw專區都係由FCC Sailun當年為香港ptw玩家向CGF版主爭取開辨!!當年百花齊放 但自從冇咗FCC之後班"葡萄人"成曰响度做大戲,搞到其他有心想了解ptw既人同一班資深既user都冇晒上CGF研究既心情,我本人爭啲連登入密碼都唔記得
http://c2dvdv.militaryblog.jp/e291452.html

引用:
原帖由 cowly 於 6-2-2012 17:04 發表
唉…而其實世界各地包括"日本"已有好多人玩緊同賣緊好FCCgearbox,樓主個post好明顯係systema受到威脅而出,但係點解香港到而家都未有資訊,仲要比其他國家慢呢?
仲有CGF ptw專區都係由FCC Sailun當年為香港ptw玩家 ...
嘩,乜唔係板主O爭取咩
亂領功你地都幾厚面皮WO
今年個PTW 板成個半島電視台咁獨家報導獨家單打獨家抽水
都搵到唔小客仔WO

引用:
原帖由 rex 於 6-2-2012 16:28 發表

Ching 原來fcc d 師兄咁勁ga ...........  
原來佢地先係隱世高人 !!!!!!!!!

唔怪得有咁多提子仔 妒忌人地喇
又話人地唔掂又盛 原來自己先係提子仔 細lin 頭
在我地哩D玩家而言,幾時都想多d選擇……睇翻d舊文都吾少師兄對FCC出品作出評論,好多都讚不絕口
直至吾知咩事再冇見過有佢地o既野睇咯……成個版只淨翻d玩家討論……真系悶到出汁……

引用:
原帖由 Kane 於 6-2-2012 16:25 發表

唔怕講出呢wo
你講咩啫而家,正咩職啫.
呢度講PTW喎

引用:
原帖由 Morpheus 於 6-2-2012 17:13 發表

你講咩啫而家,正咩職啫.
呢度講PTW喎
乜你地講PTW咩

回覆 33# 的帖子

引用:
原帖由 Kane 於 6-2-2012 16:25 發表

唔怕講出呢wo
唉…都話當曰FCC邊個同你合作冇人想知喎,對本地ptw user都唔會有幫助,大家係見你咁緊張FCCgearbox加上你又响ptw專區有咁多fans,又係前FCC隊員先至請教你 你明唔明呀?
其實FCC Sailun做咩職業好多識佢既人都知啦 咁又點呢?

引用:
原帖由 Kane 於 6-2-2012 17:11 發表

嘩,乜唔係板主O爭取咩
亂領功你地都幾厚面皮WO
今年個PTW 板成個半島電視台咁獨家報導獨家單打獨家抽水
都搵到唔小客仔WO
半島電視台,你而家咪正正當呢度喺你呻吟嘅地方.鐘意咪攞人嚟抽水.其他玩家想問多啲知多啲,都比你抽埋.
有咩唔喺事實由板主嚟澄清,你最加咪同人一齊抽水.
好多上開呢度嘅朋友都一直有跟post,視到咩人講咩話大家都知

發新話題