發新話題

SYSTEMA and PTW OWNER JAPAN chairman對F牌CNC 波箱的回應報告

呀係 唔怕話埋比你知,其實而家Sailun冇撈喇

引用:
原帖由 Kane 於 6-2-2012 17:11 發表

嘩,乜唔係板主O爭取咩
亂領功你地都幾厚面皮WO
今年個PTW 板成個半島電視台咁獨家報導獨家單打獨家抽水
都搵到唔小客仔WO
我咪話FCC"同CGF版主爭取"囉 上堂又唔聽書!!
定啲嚟 唔使慌 唔係亂叫就得㗎

ptw專區都係fcc當年同版主fight返來 比你响度自瀆已經唔出聲由得你 你仲以為好得意 以為自己真係專家
fcc係對外嘅 唔似你班友仔 塘水滾塘魚 响出面攞啲垃圾返來炒當寶物

曰本 泰國 歐洲 美國 英國 愛以蘭 法國既airsoft forum都有FCC既資訊 係香港冇,就係因為你哋喱班葡萄人累街坊!
成日抹黑人哋 擺自己上位仲响度死撑 咁耐你做到啲咩嘢出來比人睇 攞份垃圾ecu返來又當係寶 你有幾了解份勁ecu 果兩粒sensor有咩缺點你又知唔知 FCC果份有幾多實際改良你又知唔知 你對唔對得住所有本地玩家先
papa响日本個朵臭過屎忽你又唔知 佢幫systema出呢編野用意你又唔知 kumi同fcc搞緊咩你又唔知 fcc點解要出呢個波箱你又唔知 fcc之後會出咩威脅到kumi你又唔知 你揸部波jeep問你老母攞錢買我就知

你咁中意玩告比先生知 不如講埋你爸爸响沙頭角做咩吖 好嘛?

齊齊掌聲鼓勵! 早日出片!

口頭戰輸了就Lock post ! 上次又係而今次都唔例外! K兄你這樣做令人家入來睇野既人們好冇癮WOR!輸打嬴要唔係男人大仗夫所為 ! 你班fans點解唔車輪戰嘴對嘴打車輪同別一班c hings分過高底? 呀K兄其實你有牙力去lock post ! 倒不如出個報告咪重實際!

佢都冇掂過 點會知呢...如果佢真係想知又點會買唔到 咁貴架jeep都揸到 又係前FCC隊員 又有FCC啲原老自己揾佢 又識得人多 又有咁多刷鞋仔幫佢做大戲 點會攞唔到貨先!!所以我話佢跟本响度拍緊戲,純粹想誤導大家同抹黑FCC
係呢  你啲所謂FCC原老and平時同你一齊拍戲果班演員呢? 去晒邊,你而家比人圍做咩唔出來幫你?定係你一個人控制唔到咁多户口?定係要做資料搜集?係就快 大家眼瞓鳥!!!

咩正義聯盟 出面冇人識喎? "癈柴同盟"我就識!!!

發新話題