發新話題

SYSTEMA and PTW OWNER JAPAN chairman對F牌CNC 波箱的回應報告

Omg

我係Systema User Group
見到個REPLY
That is my point. The FCC box is not innovative. It's just copying, unless there is some kind of performance upgrade I'm missing. I agree there is a big lack of PTW aftermarket parts and I would love to see items that raised the bar even a little. i.e. the Race trigger, Mini Mosfet etc. How about CNC'd lower receivers that were under $200 . The gearbox seems like a huge amount of effort without a real market need/demand.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 30-1-2012 23:27 發表
咁既品質,都唔知點解有人覺得係AMG,如果AMG係咁就真係拉閘都似
D死忠fans搵神拜拜錯神姐
比人擺門都唔知

引用:
原帖由 MR1 於 1-2-2012 22:28 發表

係喎, Ching睇得真通真透!!!!....得一張帖, 在線時間0小時, 註冊時間30-1-2012.........
唔係可能瓜!!! 直頭係既得利益者上來宣傳啦!!!!
但我好想知D 波箱點RACING法WO

睇尼有人想爆大獲wo
有無人想知點解金弓摩打點變s500
甲皮點由14.5買到200
點解某組織咁多元老親信離開
最搞笑班友元老親信又主动搵我wo
我個朵都比人唱臭左好耐
我依家又無做生意又無出作品
我唔怕了屎出尼比大家睇一齊做臭個朵
上面班新師兄係咪想睇???

引用:
原帖由 gayyy 於 6-2-2012 14:27 發表
kane師兄唔好意思,其實我唔太想知你同fcc啲嘢,不過見你同幾位師兄咁support同agree個review, 但你又提到想知個波箱點好, 所以先睇下你可唔可以幫到大家......

師兄,至於d貨成本幾錢,出街賣幾錢, ...
咁你有你講,我有我講咪得lor
你理得我發表d 乜姐

引用:
原帖由 Morpheus 於 6-2-2012 16:19 發表

咁你之前咪賺好多?唔怪之得話而家唔使做生意.
eb老細話你以前做買手攞貨,s500咁嘅鬼主意你真醒,唔怪得揸Cayenne啦
係lor,咁邊個同我合作呢,
佢正職又係乜呢(51393定59313?????)
唔怕講出呢wo

引用:
原帖由 cowly 於 6-2-2012 17:04 發表
唉…而其實世界各地包括"日本"已有好多人玩緊同賣緊好FCCgearbox,樓主個post好明顯係systema受到威脅而出,但係點解香港到而家都未有資訊,仲要比其他國家慢呢?
仲有CGF ptw專區都係由FCC Sailun當年為香港ptw玩家 ...
嘩,乜唔係板主O爭取咩
亂領功你地都幾厚面皮WO
今年個PTW 板成個半島電視台咁獨家報導獨家單打獨家抽水
都搵到唔小客仔WO

引用:
原帖由 Morpheus 於 6-2-2012 17:13 發表

你講咩啫而家,正咩職啫.
呢度講PTW喎
乜你地講PTW咩

發新話題