發新話題

天寒地凍戴手襪...

天寒地凍戴手襪...

新手襪入手...!

有無方法入多對丫 有性趣

引用:
原帖由 gd1893 於 1-2-2012 01:27 發表

新手襪入手...!
warm weather 架喎,天冷唔得啦~

引用:
原帖由 louisli 於 1-2-2012 14:15 發表

怕冷?呢對啦.....台灣陸戰隊專用,新鮮由台灣跟軍醫坐飛機到港...雙夾層超暖架!

HAPPY SHOOTING!

附件

MADE IN TAIWAN.jpg (93.81 KB)

1-2-2012 21:00

MADE IN TAIWAN.jpg

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

要問問,你係當地買唔係易D咩? =)
引用:
原帖由 match_man 於 1-2-2012 06:15 發表
有無方法入多對丫 有性趣
天冷應該NI果對最舒服... 但再凍D地方就要用Arctic Mitten喇... =D
引用:
原帖由 louisli 於 1-2-2012 14:15 發表

話時話,入左咁多國軍野,又真係無入過手套woh... 下次搞對試下先...!
引用:
原帖由 T-800 於 1-2-2012 21:00 發表

怕冷?呢對啦.....台灣陸戰隊專用,新鮮由台灣跟軍醫坐飛機到港...雙夾層超暖架!

HAPPY SHOOTING!

引用:
原帖由 gd1893 於 1-2-2012 23:34 發表
要問問,你係當地買唔係易D咩? =)

天冷應該NI果對最舒服... 但再凍D地方就要用Arctic Mitten喇... =D

話時話,入左咁多國軍野,又真係無入過手套woh... 下次搞對試下先...!

自己個頭無咩地方有…再者MOD都睇得幾緊

回覆 6# 的帖子

手套都緊。唔係話
Exemplo ducemus
[img][/img]

發新話題