發新話題

請教各師兄PTW氣筒問題?

順便問問...supermax版打金藍黑筒...個坑位唔岩...
新版筒有無呢個問題?唔該∼

super Max : 2008年出, Max作藍本, 分別 : i)齒比較大, 所以拉得郁銀管, 但係ROF會下降 [12.4v 26A : Max:22; S.Max:19] ii)天梯齒[spur gear][唔係直接拉天梯個一行齒,係同齒輪既另一行齒]較大, 所以如果用其他筒 (藍,紅...)要將條坑鑼(mill)大, 鎗街鋪頭$100,放低2日服務.唔鑼都得, 齒既鋼同筒身既鋼會互刮, 直至筒身刮到條坑出黎.

引用:
原帖由 jpg 於 26-2-2012 06:15 發表

最新出既筒已經冇問題..可以直上SMAX.
多口問句如果分別新舊版@@下面個條打明for M4/MAX...即係舊版?
另外多口問多少少...如果想執多個上身...內管同hopup有無原裝買?管知道可以用鴨仔或PDI...但係hopup...可以用咩?thanks∼
http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_AEG_Cylinders_Pistons_Systema_M130_Cylinder_Unit_for_M4_PTW_Max.htm

引用:
原帖由 rx178 於 26-2-2012 12:46 發表

hopup 吾用原裝 你可以試下用FCX 個set 我自己用緊佢個條10.5"內
管連hopup set 都吾錯
但有小小問題如果你用原裝外管 個hopup座 可能入吾到要磨一磨 D字頭牌子同佢自家外管就好fit 下
敢問ching可以係邊到入手同大約幾錢∼

引用:
原帖由 rx178 於 27-2-2012 11:55 發表

買得PTW 個1千幾百散紙黎
多謝師兄∼....搭丁丁都唔夠既散紙先岩..

引用:
原帖由 frank9394 於 28-2-2012 17:02 發表
下下玩真野既ching, 一千幾百何止散紙, 直頭散銀啦 ~  
一支骨4千幾...鏡可以上兩萬....尾托又二三千....其他未計呢到都三個...仲有支野本身呢

發新話題