34 123
發新話題

mich??

mich??

有冇C兄有用呢??
COPY鋼盔 ..

點??易唔易壞呢??
佢同M88大細果D差幾多??

價錢又如何呢??

另外有冇分大中細碼(copy的話)

唔該

如果德軍用不過放左罩..個頭又唔大,,會唔會太覺
因我比較喜歡mich

德軍唔用mich
鵰。豹。狸。獅。狒

MICH外型太獨特 , 唔得
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

COPY MICH 非常之重,用完一日包你頸痛
都好難會壞啦,真係扔落地都唔爛
$170@老莫

引用:
原帖由 Kira 於 10-7-2007 11:14 發表
COPY MICH 非常之重,用完一日包你頸痛
都好難會壞啦,真係扔落地都唔爛
$170@老莫
你講邊隻copy MICH呀..........有大把copy喎

我用又唔見頸痛~~~~

我知道德軍唔用..
不過我個頭唔算好大..
落左個 德軍頭盔罩我想都唔會覺吧...

另外有冇分碼??大中細咁...唔該

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 10-7-2007 14:36 發表
我知道德軍唔用..
不過我個頭唔算好大..
落左個 德軍頭盔罩我想都唔會覺吧...

另外有冇分碼??大中細咁...唔該
要似樣既都係膠PASGT算啦 , 已經係最似
盔布又算幾合身
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

mich重之外....
仲好熱!!

德佬傘兵盔和mich外形上是相似的....可用作代替品.....只是下爬帶不同......(德佬傘兵盔=$2500)
(點解似? "相傳"mich "抄" 德佬傘兵盔....但呢隻盔又唔係德佬用先架喎....祖先係....以色列) <<< 老莫相傳...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 10-7-2007 15:25 發表
德佬傘兵盔和mich外形上是相似的....可用作代替品.....只是下爬帶不同......(德佬傘兵盔=$2500)
(點解似? "相傳"mich "抄" 德佬傘兵盔....但呢隻盔又唔係德佬用先架喎....祖先係....以 ...
c兄俾張相來睇下@@
我正是德軍傘兵!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 10-7-2007 14:37 發表

要似樣既都係膠PASGT算啦 , 已經係最似
盔布又算幾合身
要搵個可拆邊的copy pasgt 先可以改啤德佬盔布用....

回覆 #11 jimjimjimjim099 的帖子

要問"正苦雜工"兄.....因佢有果個盔

我用個 mich 再加 個罩就得啦.....

有冇圖睇下??真ga軍人果隻...

引用:
原帖由 beckham1940 於 10-7-2007 12:39 發表

你講邊隻copy MICH呀..........有大把copy喎

我用又唔見頸痛~~~~
大陸果d lor

34 123
發新話題