20 12
發新話題

彈藥問題

彈藥問題

大家好,細佬剛剛正式加入咗PTW大家庭,想請問師兄們一般一日會帶幾多個彈匣去打game,同時一曰右大概會打幾多飛到呢?

我就6 隻. 每隻入倒80-90粒~~~ 一個上晝打, 6 隻匣, 下晝就會換電. 1280MAH 7.4V(籃筒) 1280MAH (11.1V) 金筒.

買定一打啦! 冇死呀!

引用:
原帖由 rho837 於 6-2-2012 13:13 發表
買定一打啦! 冇死呀!
Ching.... 原廠一打..... 重很死耶.......

耶.......可以換膠身嫁麻!

我得十隻鴨仔膠匣JA

十隻乜都夠啦   我上場帶5隻已經夠2-3場..
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 6-2-2012 19:22 發表
十隻乜都夠啦   我上場帶5隻已經夠2-3場..
原來十隻都夠嫁啦?因為細佬剛開始玩PTW(以前玩開aeg p90),仲以為十隻好小

10隻都夠了,打完一舖換邊或過第二個場時,都唔怕冇時間入彈而冇得玩
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 7-2-2012 00:03 發表
10隻都夠了,打完一舖換邊或過第二個場時,都唔怕冇時間入彈而冇得玩
我驚入唔切

引用:
原帖由 magic_co2 於 7-2-2012 00:10 發表

我驚入唔切
我帶14隻,一場用3隻左右,暫時未遇過入唔切

我重係用老原入彈通 ∼∼∼

引用:
原帖由 aramua 於 7-2-2012 00:51 發表
我重係用老原入彈通 ∼∼∼
我都係,得佢夠力入鴨仔夾

引用:
原帖由 spec.ops. 於 7-2-2012 00:55 發表

我都係,得佢夠力入鴨仔夾
有隻老馬出既入彈器, M4 mag shape, 一次load到兩百幾粒彈, 入到2隻mag, 好硬正.
我記得好似係通工買, 唔洗一舊水, 好洗好用.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 7-2-2012 02:11 發表

有隻老馬出既入彈器, M4 mag shape, 一次load到兩百幾粒彈, 入到2隻mag, 好硬正.
我記得好似係通工買, 唔洗一舊水, 好洗好用.
有試過用,不過入得唔爽,唯勝在好帶

20 12
發新話題