41 123
發新話題

[認真] 某屋苑專業Wargame小學雞

某屋苑專業Wargame小學雞

小弟住低層 咁岩又見到有野影 放上黎先
兩主武一副武重要係左輪添
開場前重有作戰會議
重練埋靶, 都幾醒目喎, 用底邊試刀
不過距離唔岩, 有前途
按圖放大

RE4 Leon式爆門

有冇人可以訓練佢地成為最強既戰士

好威威呀.....講真我細個都有試過拎BB彈槍落街玩, 不過入彈真係未試過亦都唔敢試

動作相當標準

引用:
原帖由 max282 於 11-2-2012 15:03 發表
好威威呀.....講真我細個都有試過拎BB彈槍落街玩, 不過入彈真係未試過亦都唔敢試
x2
其實以前買果d手拉槍玩, 我根本都好少入BB彈, 拎住嚟自high多....落街玩更加唔可能會入彈

話時話 橙色尾托黑色槍身個把係咩槍?我睇唔清

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-2-2012 15:10 發表

動作相當標準
一個左腳 一個右腳 !!
由此推算.... 果位小朋友 唔識分左右

有少少慚愧........我細細個有落街玩...亦有入彈.........
不過果個位一個鐘都未必有一條友行過
同六七個朋友係度互射手拉手槍.........
一頭一尾中間無COVER..........
基本上係唔會射到對面的
都唔知射黎做乜

放過佢地啦, 大個左就明啦

留番個童年比佢地啦
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-2-2012 15:10 發表

動作相當標準
唔得,借圖上fb先

引用:
原帖由 enochtam2 於 11-2-2012 15:23 發表
話時話 橙色尾托黑色槍身個把係咩槍?我睇唔清
大陸無名膠槍

唔好意思 為CGF著想,摔走左CGF個名, 費事放上網比人嘈

引用:
原帖由 jh333233 於 11-2-2012 16:17 發表
唔好意思 為CGF著想,摔走左CGF個名, 費事放上網比人嘈

唔知佢識唔識右腳果招旋風腿呢

求先去完Tea班小學雞重唔走,再補圖

拎槍有板有眼
都幾聰明阿! 知道太近唔比開槍, 淨係用槍打人

講多句啦:
唔係歧視,但係呢班大陸仔當正公園係後花園

引用:
原帖由 jh333233 於 11-2-2012 16:32 發表
求先去完Tea班小學雞重唔走,再補圖

拎槍有板有眼
都幾聰明阿! 知道太近唔比開槍, 淨係用槍打人
我朋友仲話........佢地可能玩真品既......

07式作训鞋

41 123
發新話題