發新話題

大陸dboy m4甲

要平....用膠匣啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 wingyan 於 7/11/07 15:29 發表
大陸匣真係要講運氣,唔係全部兼容到,就算用係國狗都未必得.
well I will somewhat second to that... 兼容 maybe is the GnP problem... but again all company made parts base on TM... so TM magazine always work in most case...
and China made magazine... I have no comment on that... I found all my C8 type magazine won't work really well... so I really donno what to do...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 14692 於 12-7-2007 04:49 發表
要平....用膠匣啦
師兄,around幾錢?

引用:
原帖由 nok200456 於 12-7-2007 14:09 發表

師兄,around幾錢?
兩百幾八隻...超好打好用...一雞清...不過會上唔到一粒兩粒

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-7-2007 14:10 發表

兩百幾八隻...超好打好用...一雞清...不過會上唔到一粒兩粒
請問咩牌子,同gp槍用唔用到?

回覆 #19 adrianyahk 的帖子

依D好似係彈弓匣..

引用:
原帖由 Elf 於 12-7-2007 16:15 發表
依D好似係彈弓匣..
咁...又點?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 nok200456 於 12-7-2007 14:25 發表

請問咩牌子,同gp槍用唔用到?
ma之, 280/8隻
gp用唔用到就唔知
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 12-7-2007 19:35 發表

ma之, 280/8隻
gp用唔用到就唔知
OH,BTW THANK YOU VERY MUCH~!

回覆 #23 伯言 的帖子

絕對冇問題
本來無一物, 何處惹塵埃

100rd...

真係一雞一隻
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7/13/07 09:34 發表
100rd...

真係一雞一隻
if is like this I rather play with PTW...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-7-2007 09:34 發表
100rd...

真係一雞一隻
咁每個人既"雞"都有唔同長短既...

我dboy 甲托住打就好須(star,吉打body)
唔托住打就唔須
gp body唔托住打都ok須

金弓會唔會好d?

彈弓匣最好用∼
唔屎托∼唔屎上鏈∼一雞清∼
彈弓匣最棒∼
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

發新話題