發新話題

[認真] 真係百感交雜

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 15:07 發表

e家真係好煩,我個高人叫我死都唔好回佢住,等聽日佢教我回,
但係我唔知佢會點回,
追女仔果個係我唔係佢,
我諗緊信邊個好,
如果佢係試我係唔係玩玩下既...回左就得左,
如果佢係黎真既,回左就番唔到轉頭
你自已諗啦。
拖。。拖下拖下,過兩日問你做咩唔應佢。。你點做好?

引用:
原帖由 samsamyu 於 19-2-2012 15:24 發表

你自已諗啦。
拖。。拖下拖下,過兩日問你做咩唔應佢。。你點做好?
e家到佢玩唔覆...
真係煩

引用:
原帖由 samsamyu 於 19-2-2012 14:48 發表

回啦。。
你唔回,咪話你唔理佢。。玩玩下咁。。
唔回就係唔成熟,冇安全感既表現

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 16:29 發表

e家到佢玩唔覆...
真係煩
你唔回人時人唔回你,正常喎
相識五日咁肯定係”愛”?...時間係可以証明一切
做朋友唔代表將來你唔可以追佢,相反你尊重佢決定都係一種成熟既表現

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-2-2012 16:52 發表

你唔回人時人唔回你,正常喎
相識五日咁肯定係”愛”?...時間係可以証明一切
做朋友唔代表將來你唔可以追佢,相反你尊重佢決定都係一種成熟既表現
我明白5日係叫中意,但係我唔明白愛唔係應該互相ga ma??姐係我同佢in relationship,
之後就係愛?
佢叫我唔好因佢而變,
佢又要一個更有安全感既人,
姐係我本身冇,但佢又唔要我變...
姐係唔上唔落,
我每一次都會去尊重佢既決定...
但都係比唔到安全感佢...
要怪就怪我細佢一年

依家都係鬥等,睇下邊個頂唔順

要一個更有安全感既人。。。你做過d咩令她沒安全感??
唔要我變。。係咪唔想你遷就她??你係咪為左她而放棄/改變過某d原則??

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 17:00 發表
依家都係鬥等,睇下邊個頂唔順
錦你衰硬啦
要酷煲就要主動

引用:
原帖由 samsamyu 於 19-2-2012 18:21 發表
唔要我變。。係咪唔想你遷就她??你係咪為左她而放棄/改變過某d原則??
雖然好君子,但係太過就條女, 有時反而令到佢難受, 覺得你乜都為曬佢, 唔諗自己
搞到佢會覺得自己內疚, 最少證明佢係一個好女仔
當然,港女就唔會有呢種感覺既

引用:
原帖由 samsamyu 於 19-2-2012 18:21 發表
遲到?
佢係佢屋企等我姐...btw,我錯
我鍾意佢到我可以stop晒我換真品既plan,我老媽子都叫唔到我stop plan,
但係因為,我可以stop,佢知既...

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 18:33 發表

雖然好君子,但係太過就條女, 有時反而令到佢難受, 覺得你乜都為曬佢, 唔諗自己
搞到佢會覺得自己內疚, 最少證明佢係一個好女仔
當然,港女就唔會有呢種感覺既
佢到日都話唔想因為佢而影響到我,
佢係一個好女仔,如果唔係...我都唔會好似e家咁煩咁多野,
去搵第二個未得lo

你唔好太在意佢口中所講嘅安全感啦,其實只要你誠實佢就覺得有安全感,
你如果行每一步講每句說話都過份諗過度過,佢反而會覺得你唔自然,咪仲易誤會你呃緊佢。
你唔知點回佢咪將自己心裡面嘅疑問同感覺講佢知囉,洗咩搵d咩高人做槍手,
有d事係可以請槍,不過追女仔都係親力親為好,追嘅過程都係日後回憶嘅一部份。

引用:
原帖由 geoprotex 於 19-2-2012 22:24 發表
你唔好太在意佢口中所講嘅安全感啦,其實只要你誠實佢就覺得有安全感,
你如果行每一步講每句說話都過份諗過度過,佢反而會覺得你唔自然,咪仲易誤會你呃緊佢。
你唔知點回佢咪將自己心裡面嘅疑問同感 ...
我對佢真係一句大話都冇講過 ,其實所謂高人都係比下意見...
佢一時可以對我好白,連佢d絲打唔多like我都講比我知,

e家我交代左我做咩唔應佢,佢又唔理我
我知佢所做既野係受人影響,但係唔通同佢講,呢件事係兩個人既事,
唔好比其他人插手,一定衰ga bo,就係明知都唔講得果下奶野,
我唔係想吊高自己來賣,但我一搵佢...就算得左,
第日佢d fd同佢講唔比我打game,咁我就玩完啦

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 22:42 發表

我對佢真係一句大話都冇講過 ,其實所謂高人都係比下意見...
佢一時可以對我好白,連佢d絲打唔多like我都講比我知,

e家我交代左我做咩唔應佢,佢又唔理我
我知佢所做既野係受人影響,但係唔通同佢講,呢件事係兩 ...
奪取你自由既...唔係好女..
不過時間可以改變既...
佢應你未?
係咪訓左,一係SD多個WHATAPP比佢..一係CALL下佢啦..

引用:
原帖由 samsamyu 於 19-2-2012 22:47 發表

奪取你自由既...唔係好女..
不過時間可以改變既...
佢應你未?
係咪訓左,一係SD多個WHATAPP比佢..一係CALL下佢啦..
佢係唔應,
fb睇到佢韓燒緊...又係同fd一齊,我?比打倒了,
好明顯,今次佢d fd叫佢唔理我成功左,
反而我叫佢唔理d fd...難過登天...

你追人係長期戰爭,輸果一場半場小戰役算得係咩丫?要放長線釣大魚。
叫個女仔唔好理班fd係大忌,女仔一般認為你愛佢就要接受埋佢d家人朋友姨媽姑姐,
呢方面幾唔願都一定要扮大方,更何況你而家嘅身份只係好朋友,邊有資格叫佢離開班三姑六婆。

發新話題