發新話題

[認真] 真係百感交雜

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 13:07 發表
E家我好清楚自己想去重新追佢一次,
但係想知一知點樣去比安全感一個女仔,而且我係細佢一年,佢中六我中五,
下年佢大學,我先中六
我自問已夠主動,其實我都收起左好多主動,
因為怕嚇親佢

到過左兩個鐘我就回佢sm ...
做人世呢樣野。。好少一拍即合既。。
係咪熱戀期作怪。。??覺得佢可以同你終老??
佢有冇咩缺點??

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 00:18 發表

佢同我講過我地咁開始會唔會好兒戲,
我同佢講果時如果大家都係真心,一d都唔兒戲,
佢中意我,又要搵第二個主動、有安全感既...
真係令我好亂...
我有時覺得佢好多大話,佢話冇男仔fd
但又話有d好恐怖既追求者... ...
不如自已買d訂情信物。。或者叫禮物
再約佢出街。。緊著送佢番屋企留下。。去公園坐。。傾下計
之後表白。。受既。。食佢first kiss..一齊囉。。
唔受既。。88
覺得點??

唔好成日whatapp..sms 啦。。有咩事直接講 唔係重好咩,,??
唔好怕大家係電話無野講。。想講咩就講咩。。成日hold著whatapp左諗右諗右諗。。好易失去機會。。

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 14:37 發表

佢唔聽電話ga...
出來傾佢又怕怕羞羞...
唉,都唔知回唔回佢好,定係定佢頂唔順回,我覺得佢地係到試緊我
回啦。。
你唔回,咪話你唔理佢。。玩玩下咁。。

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 15:07 發表

e家真係好煩,我個高人叫我死都唔好回佢住,等聽日佢教我回,
但係我唔知佢會點回,
追女仔果個係我唔係佢,
我諗緊信邊個好,
如果佢係試我係唔係玩玩下既...回左就得左,
如果佢係黎真既,回左就番唔到轉頭
你自已諗啦。
拖。。拖下拖下,過兩日問你做咩唔應佢。。你點做好?

要一個更有安全感既人。。。你做過d咩令她沒安全感??
唔要我變。。係咪唔想你遷就她??你係咪為左她而放棄/改變過某d原則??

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-2-2012 22:42 發表

我對佢真係一句大話都冇講過 ,其實所謂高人都係比下意見...
佢一時可以對我好白,連佢d絲打唔多like我都講比我知,

e家我交代左我做咩唔應佢,佢又唔理我
我知佢所做既野係受人影響,但係唔通同佢講,呢件事係兩 ...
奪取你自由既...唔係好女..
不過時間可以改變既...
佢應你未?
係咪訓左,一係SD多個WHATAPP比佢..一係CALL下佢啦..

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-2-2012 18:12 發表

其實我都唔想5日上佢,但係佢比果時比晒位我...
我唔上就冇機會,上一次就係因為我拖耐左,結果收左好人卡

佢都係唔覆我...
我諗我應該主動出擊去搵佢...
但係我應唔應該講我覺得佢試緊我、佢係有中意我、佢比朋 ...
照你自已意願去做啦。。想做就做
揾到佢,同佢開返話題先算啦。。。

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-2-2012 18:12 發表

其實我都唔想5日上佢,但係佢比果時比晒位我...
我唔上就冇機會,上一次就係因為我拖耐左,結果收左好人卡

佢都係唔覆我...
我諗我應該主動出擊去搵佢...
但係我應唔應該講我覺得佢試緊我、佢係有中意我、佢比朋 ...
照你自已意願去做啦。。想做就做
揾到佢,同佢開返話題先算啦。。。

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-2-2012 20:22 發表

但係我地好奇怪,佢可以同我講我有咩做得唔好,
就算下次有機會約佢出來做得好,佢都會覺得我係因為聽左佢講先做到...
姐係踼我一腳,我先走一步
我唔想放棄,
但真係諗唔到計仔...
可能要d時間
點解會咁決絕?。。好似唔比機會咁
照你所講,佢應該好想試下 識男仔 既新鮮感。。
但因小小事就話唔岩,會唔會有內情。。

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-2-2012 21:18 發表

原因係咁:
1.次次都係行我唔識但佢識既地方,
我成日行錯路,所以就平排左行,佢覺得係佢lead左我...
好似家姐同細佬
2.我地第二次出來,我遲左,又冇點'x'番佢,好似我唔重視佢...
佢話prefer單身,未諗清楚自己需 ...
1,2問題好簡單...
拖手仔咪得囉..

不過...佢串得你..
佢都已經唔在乎你..?
你對佢尼講已經唔重要..
GAMEOVER,BRO !

發新話題