22 12
發新話題

詢問關於CTW

詢問關於CTW

小弟今日行過槍街,見到有鋪頭有CTW賣,售價只係四隻牛牛,想問問各位ching呢支槍性能如何?因為好似性價比好似好高咁,唔該各位ching指點一下,thz

搜索-->CTW-->全文搜索(PTW專區)...你會搵到答案

要玩CTW先要 對PTW有研究(冇實物係研究唔倒的, ((廢話)))
因為有好野要跟手同埋內部的更換, 換咩?
隨左用PTW D野換過去仲有咩簡?, 但PTW有好多散件, 你有錢都未必有人賣俾你(唔好同我講用一億元D白痴說話)
同埋唔係一定FIT 要做手腳
計計下條數....料連你自己的人工....你覺得會唔會貴過你買支PTW?(唔係問句黎)
再者, 如果CTW係好野, WHY冇乜人用?(亦都唔係問句黎)
PTW 並非神兵利器,只係貪佢可以長㩒單發
最唔鍾意聽到「買得起成皮野支槍,買唔起幾千蚊真品」
呢個係咩道理.....

完全明白了,thx Ching!

儲多三千買枝PTW無咁多野頭痕.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 20-2-2012 23:06 發表
儲多三千買枝PTW無咁多野頭痕.
等埋新版先落手都未遲,不過新版實貴啲,或者到時先買舊版又得,可能會平
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 21-2-2012 20:31 發表

等埋新版先落手都未遲,不過新版實貴啲,或者到時先買舊版又得,可能會平
等啊等。。等啊等。。。。如果新版只不過是加強Motor 改改電子組~  
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 22-2-2012 03:22 發表

等啊等。。等啊等。。。。如果新版只不過是加強Motor 改改電子組~  
聽講新版仲會改良hotup,同事右聽講新版個hotup可以用落舊版到

新版有kit的話
你再預多三四千∼∼∼

咁ching們知唔知大概幾時會出?thx

買CTW kit 囉, 又平多幾百.
菜鳥一號

引用:
原帖由 seals9121 於 22-2-2012 03:22 發表

呢D真係冇得預既,再者又要睇當時人既心意同出手既時間,而決定買咩版
三六轟一轟,敵人企唔穩!

Systema 都衰, 網站永久唔update, 又唔出任何資料, 代理又係癈…... 要乜冇乜~~~~

引用:
原帖由 kidult 於 23-2-2012 09:02 發表
Systema 都衰, 網站永久唔update, 又唔出任何資料, 代理又係癈…... 要乜冇乜~~~~
但係你地又心甘命底継續買 ∼∼∼∼

我喜愛佢真數.. 砌下砌下, 左嵌又嵌, 冇AEG 咁煩.

22 12
發新話題