發新話題

新版2012ptw疑問

我只係想知道新同舊相容性如何

期待新HOP-UP & 新MOTOR

其實MOTOR 都唔算太大問題..
而家好多副廠野..
希望新HOPUP 有突破..

回覆 18# 的帖子

我個MOTOR依排打打下單發會停, 閃紅燈
清左齒2個窿仔& motor碳粉都係咁
可能個motor夠鐘了?

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2012 12:31 發表
其實MOTOR 都唔算太大問題..
而家好多副廠野..
希望新HOPUP 有突破..
都唔係架,點都希望新摩打大力同襟啲
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2012 15:32 發表
睇怕都差不多,之前我都試過

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2012 15:44 發表

睇怕都差不多,之前我都試過
sosad....希望新motor快啲出

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2012 16:16 發表

sosad....希望新motor快啲出
我都期待緊

引用:
原帖由 ayaka 於 8-3-2012 15:32 發表
睇呢真係夠鍾啦....
希望副廠野快D出啦...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2012 15:42 發表

都唔係架,點都希望新摩打大力同襟啲
咁又係..
收得咁既價錢...
仲好似話要加價..
點都要做返好少少, 如果唔係點叫人買...

引用:
原帖由 jpg 於 8-3-2012 17:38 發表

咁又係..
收得咁既價錢...
仲好似話要加價..
點都要做返好少少, 如果唔係點叫人買...
http://gerobanana.militaryblog.jp/e306757.html
根據這位店主的BLOG...
成槍M4A1 (CQB版同價):
MAX II - 1900 USD
SUPERMAX II - 2100 USD

KIT M4A1 (CQB版同價):
M4A1 - 1200 USD
MAX II - 1390 USD
SUPERMAX II - 1516 USD

彈匣, 電池, 零件等等全部會加價14~20%....

EDIT: 心急睇"溜"野...有機會再調整喎...

唔知MP5有無新版呢?

when is it coming out??????

Coming out 冇用….. 要等間做野慢幾拍既代理番個下耐…..

引用:
原帖由 kidult 於 8-3-2012 23:34 發表
Coming out 冇用….. 要等間做野慢幾拍既代理番個下耐…..
要知道PTW 市場細, 而家YEN 價高, 入左貨都唔知幾時散得到D貨..
比你/我都唔入貨啦, 不如賣多幾件普通aeg 貨唔好..(生意佬mode)
師兄都係睇開d 啦..

發新話題