發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

引用:
原帖由 wikypang 於 19-3-2012 15:26 發表

我知... 但係真係唔捨得呀嘛...... 花左壞左會好心痛 (+肉痛)......

而家佢大部份時間都係 Display Only...
你支砲有魚骨,有火帽,有M900,有紅點,連RSA都有埋...........
唔落場先至嘥料呀..........

借post一問, 有無師兄個伸縮尾收埋之後lock唔到?
我有幾個朋友都有依個問題, 原因係伸縮尾拉得多, 伸縮尾條坑磨深左。
f22兄有無依個問題? 有無計仔?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-3-2012 10:05 發表
借post一問, 有無師兄個伸縮尾收埋之後lock唔到?
我有幾個朋友都有依個問題, 原因係伸縮尾拉得多, 伸縮尾條坑磨深左。
f22兄有無依個問題? 有無計仔?
[舉手] 有... [/舉手]

推埋去唔掂佢就 lock 到, 一開多幾槍就彈番開... 好左拉開左之後都 lock 得實.......
我都冇落過場又冇跌過佢撞過佢... 我仲已為係自己黑仔添......

F22 c-hing 有冇計呀......

引用:
原帖由 F22 於 20-3-2012 07:55 發表

你支砲有魚骨,有火帽,有M900,有紅點,連RSA都有埋...........
唔落場先至嘥料呀..........
擺上神台既野咪整得岩自己心水 d lor...
同埋支 M900 係二手既 Standard Gear 黎之嘛...
買左絛 MS2 同 RSA 先知 MP5 用原裝槍帶先係最好既.............

點似 F22 c-hing 你玩真品呢~~~

這東西好似幾ok,希望香港會返la...

VFC MP5SD3 GBB 專用內管穩定器

引用:
原帖由 wikypang 於 20-3-2012 10:38 發表

[舉手] 有... [/舉手]

推埋去唔掂佢就 lock 到, 一開多幾槍就彈番開... 好左拉開左之後都 lock 得實.......
我都冇落過場又冇跌過佢撞過佢... 我仲已為係自己黑仔添......

F22 c-hing 有 ...
睇來係支支都有依個問題。
我有朋友試過用電鑽開窿, 都唔得。

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-3-2012 17:39 發表

睇來係支支都有依個問題。
我有朋友試過用電鑽開窿, 都唔得。
老虎兄,小弟打磨成下圖的樣子,可以成功LOCK住~!

附件

22-3-2012 00:06

引用:
原帖由 longlong879 於 22-3-2012 00:06 發表

真好心機。但咁會lock到底

引用:
原帖由 longlong879 於 22-3-2012 00:06 發表

好手工呀師兄!!
小弟覺得冇所謂所以冇理佢..........

引用:
原帖由 F22 於 22-3-2012 09:14 發表

好手工呀師兄!!
小弟覺得冇所謂所以冇理佢..........
師兄過獎過獎~

雖然可以LOCK倒,但就唔會有彈出果下,因為成個托會後左少少,唔會太貼個伸縮座

引用:
原帖由 longlong879 於 22-3-2012 09:51 發表

師兄過獎過獎~

雖然可以LOCK倒,但就唔會有彈出果下,因為成個托會後左少少,唔會太貼個伸縮座
longlong879 c-hing 同 F22 c-hing 真係超好心機超好技術~
仲要成日分享心得令小弟獲益良多~~~

小弟琴晚都有拆個尾托出黎研究... 得出既結論係......
小弟係冇咁既技術同能力去磨個兩個位既......

呢期好唔得閒................

嚟緊仲有兩支..........

------------------------------------------------
幫VFC打工系列之次回預告G36K編........... (支槍唔係我既)

整咗乜?

換咗鋼bolt carrier之後,後座力拍得住井記.............

引用:
原帖由 F22 於 23-3-2012 07:03 發表
呢期好唔得閒................
嚟緊仲有兩支..........

------------------------------------------------
幫VFC打工系列之次回預告G36K編........... (支槍唔係我既)
...
貴人事忙呀 F22 c-hing...

F22 兄...我都想要呀...

引用:
原帖由 jerry67 於 23-3-2012 12:38 發表
F22 兄...我都想要呀...
要咩?

發新話題