發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

DIY MP5 5.1Hopup set

引用:
原帖由 F22 於 24-3-2012 08:47 發表

要咩?
細佬成功將支G36C 降火……
更需要係…

你既G36改5.1膠教學……佢個HOP UP 座…得豆零咁細…0.03MM咁溥……
點整粒5.1膠落去呀…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 24-3-2012 12:52 發表

細佬成功將支G36C 降火……
更需要係…

你既G36改5.1膠教學……佢個HOP UP 座…得豆零咁細…0.03MM咁溥……
點整粒5.1膠落去呀…
等我整理一吓拍埋片就可以出post啦..........

槍主乃騎士粉絲...........

邊只0.03MM咁簿呢?

回覆 108# 的帖子

I got something similar too...

又有新野分享~~
SD內置tracer試驗成功~~ 不過拍片出嚟睇唔清所以唔擺啦,看圖識字啦........

首先要改用A3 229mm內管,然後求其揾條AEG 原力彈弓套上內管cut齊佢.........

然後tracer去底座

組合示範

裝好hop up組就扭開SD滅聲頭入tracer,用像根好用膠紙又好總之唔好比條tracer郁啦........

換言之條tracer就係用彈弓撑住, 1.易整 2.穩陣 3.換電一扭就彈出嚟,夠方便~~

原裝一樣~~

試吓得唔得先.............

OK,識閃...........搞掂~~

已經試射成功,真係好鬼過穩,只係拍片乜都影唔到.............
內管由原裝330mm減到同A3一樣又唔係個個接受到..........做唔做自己決定啦............
我只係發神經玩吓咋

有冇師兄知mp5 magazine 條pin邊道有得配?唔該
我打條pin時飛走咗

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-4-2012 12:04 發表
有冇師兄知mp5 magazine 條pin邊道有得配?唔該
我打條pin時飛走咗
求其揾條2mm鐵支仔頂擋啦

F22兄: 你咪種咗左右每邊2粒6角鑼絲落bolt坑2旁嘅,請問你6角鑼絲喺邊庶有得賣? THANKS

引用:
原帖由 F22 於 4-4-2012 09:31 發表
又有新野分享~~
SD內置tracer試驗成功~~ 不過拍片出嚟睇唔清所以唔擺啦,看圖識字啦........
F22 c-hing 又一力作... 小弟拜服~~~

引用:
原帖由 runner 於 4-4-2012 12:23 發表
F22兄: 你咪種咗左右每邊2粒6角鑼絲落bolt坑2旁嘅,請問你6角鑼絲喺邊庶有得賣? THANKS
旺角廣東道現袋螺絲,買M3圓杯

唔該晒F22兄
引用:
原帖由 F22 於 4-4-2012 16:11 發表

旺角廣東道現袋螺絲,買M3圓杯

F22兄:請問你1.5mm 六角匙(強化推彈咀用)鴨記有無得賣?THX++++++++++

買到喇,唔該F22兄!
引用:
原帖由 runner 於 23-4-2012 13:09 發表
F22兄:請問你1.5mm 六角匙(強化推彈咀用)鴨記有無得賣?THX++++++++++

F22 c hing is so professional!!!
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

換個futurenergy Hop Up Kit 試試嗎?

發新話題