發新話題

VFC GBB MP5SD3開箱!!(第5頁又有片睇)

正 !!!!!!!!
希望遲 d 個新款 hop-up 有得散賣~

引用:
原帖由 F22 於 2-3-2012 07:36 發表

我賣比你~~
認真問, 你賣幾錢先, 小弟真係想買架~

引用:
原帖由 F22 於 2-3-2012 15:23 發表

PM你.......
謝謝~

引用:
原帖由 hawk2914 於 6-3-2012 13:52 發表
多謝F22兄解答,但小弟己入手steel corking tube中計^_^
VFZ 個 website 話原本已經係 "Steel Cocking Tube" 啦喎...

多謝 22 c-hing 既報告~

反觀小弟冇咁既技術去執支槍... 同埋都仲係唔捨得拎支 MP5 落場.......
支愛槍如果花咗真係好鬼心痛 (+肉痛)......

引用:
原帖由 F22 於 19-3-2012 14:59 發表

槍就係要落場.........
我知... 但係真係唔捨得呀嘛...... 花左壞左會好心痛 (+肉痛)......

而家佢大部份時間都係 Display Only...

附件

19-3-2012 15:26

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-3-2012 10:05 發表
借post一問, 有無師兄個伸縮尾收埋之後lock唔到?
我有幾個朋友都有依個問題, 原因係伸縮尾拉得多, 伸縮尾條坑磨深左。
f22兄有無依個問題? 有無計仔?
[舉手] 有... [/舉手]

推埋去唔掂佢就 lock 到, 一開多幾槍就彈番開... 好左拉開左之後都 lock 得實.......
我都冇落過場又冇跌過佢撞過佢... 我仲已為係自己黑仔添......

F22 c-hing 有冇計呀......

引用:
原帖由 F22 於 20-3-2012 07:55 發表

你支砲有魚骨,有火帽,有M900,有紅點,連RSA都有埋...........
唔落場先至嘥料呀..........
擺上神台既野咪整得岩自己心水 d lor...
同埋支 M900 係二手既 Standard Gear 黎之嘛...
買左絛 MS2 同 RSA 先知 MP5 用原裝槍帶先係最好既.............

點似 F22 c-hing 你玩真品呢~~~

引用:
原帖由 longlong879 於 22-3-2012 09:51 發表

師兄過獎過獎~

雖然可以LOCK倒,但就唔會有彈出果下,因為成個托會後左少少,唔會太貼個伸縮座
longlong879 c-hing 同 F22 c-hing 真係超好心機超好技術~
仲要成日分享心得令小弟獲益良多~~~

小弟琴晚都有拆個尾托出黎研究... 得出既結論係......
小弟係冇咁既技術同能力去磨個兩個位既......

引用:
原帖由 F22 於 23-3-2012 07:03 發表
呢期好唔得閒................
嚟緊仲有兩支..........

------------------------------------------------
幫VFC打工系列之次回預告G36K編........... (支槍唔係我既)
...
貴人事忙呀 F22 c-hing...

引用:
原帖由 F22 於 4-4-2012 09:31 發表
又有新野分享~~
SD內置tracer試驗成功~~ 不過拍片出嚟睇唔清所以唔擺啦,看圖識字啦........
F22 c-hing 又一力作... 小弟拜服~~~

發新話題