29 12
發新話題

你好,我係新手,請問多唔多ak黨???

你好,我係新手,請問多唔多ak黨???

我想買支marui ak47,同埋想識下d ak黨,我d fd個個都m4,好悶.......冇人玩ak

咩叫ak黨...

呢度好多人都有唔止一枝槍, 咁拎ak去玩果日就ak黨, 唔拎果日就唔係?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

我身邊冇人玩ak,我想識多d玩ak既朋友

請到以下網址:
www.你想.com

我係ak黨, mp5黨, M4黨, vsr-10黨, G3SG-1黨,
重有手槍, 計唔計? Glock黨, M9黨
Vest計唔計?
boot同衫褲?

話雖如此, 我去打game d 人都係成日講"ak黨"呢3個字
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

其實國九AK也唔差,而且外形更似真AK

引用:
原帖由 Paul 於 12-7-2007 12:36 發表
我有一支~
但個hopup真係要換....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 12-7-2007 12:38 發表

我有一支~
但個hopup真係要換....
我就冇轉個hopup, 加彈鼓當班用機槍打曲線

引用:
原帖由 Paul 於 12-7-2007 12:36 發表
god dxmn nice!!!

引用:
原帖由 hippies 於 12-7-2007 12:43 發表

god dxmn nice!!!
但係d膠好X脆!!!:x

買支SR屍的RPK,玩遊擊隊OR俄國佬,可能會突出D和特別D

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 12-7-2007 12:45 發表

但係d膠好X脆!!!:x
你個支係咪C馬028?

唔好意思,我係新手...........
想問下za支ak又如何呢?質感好似幾好,但手工同marui會唔會差好多呢?

引用:
原帖由 Nina 於 12-7-2007 12:52 發表
唔好意思,我係新手...........
想問下za支ak又如何呢?質感好似幾好,但手工同marui會唔會差好多呢?
貴D當然多數好D

29 12
發新話題