發新話題

我係BF2新手 @@

引用:
原帖由 伯言 於 12-7-2007 23:58 發表

即刻有幾個垃圾桶post出現

當年呀邊個話要買holster, 都搞到風聲鶴唳
今日佢有人承繼衣缽, 做明燈喇
其實我真係唔係好知...佢搞咩...

佢地兩個真係咁o岩key?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-7-2007 09:23 發表

其實我真係唔係好知...佢搞咩...

佢地兩個真係咁o岩key?
有人話佢兩個係同一個人tim...
不過我覺得"冰封三尺"
一定係社會既錯
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

回覆 #17 伯言 的帖子

連你都覺
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #18 14692 的帖子

唔係我覺得呀, 有人同我咁講咋...
呢個年頭死小孩多的是|)
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

回覆 #19 伯言 的帖子

有路可尋......
本來無一物, 何處惹塵埃

似乎ak都係咁樣有味得多
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #21 Hkpolice-Psu 的帖子

個身好似太"舊"了...

引用:
原帖由 伯言 於 16-7-2007 10:49 發表
個身好似太"舊"了...
咁又係ge...

但係無辦法,因為個身係膠,我整ge舊化程度好難同上面/前面ge金屬舊化同步

因為金屬舊化就咁用沙紙就搞得掂,個膠身就要用模型油整
鵰。豹。狸。獅。狒

你係成支國狗? 支GP-30呢?

回覆 #23 Hkpolice-Psu 的帖子

有d位因為近其他parts, 照計會頂住無磨得咁勁
可以唔駛太多舊化...
例如近摩打柄, 下handguard

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-7-2007 11:13 發表
你係成支國狗? 支GP-30呢?
我話都係國狗你信唔信?

za姐
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-7-2007 11:21 發表

我話都係國狗你信唔信?

za姐
我.......唔多識分....講真

引用:
原帖由 伯言 於 16-7-2007 11:19 發表
有d位因為近其他parts, 照計會頂住無磨得咁勁
可以唔駛太多舊化...
例如近摩打柄, 下handguard
所以你見我摩打柄果d都無搞(就算堅ge都係膠,整尼做咩...)
引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-7-2007 11:22 發表

我.......唔多識分....講真
應該話支槍本身係國狗,但係個gp30就係za
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #28 Hkpolice-Psu 的帖子

oh, i mean 個身近住handguard同手柄果d邊位

引用:
原帖由 伯言 於 16-7-2007 11:31 發表
oh, i mean 個身近住handguard同手柄果d邊位
但係我見過d相,個身真係圍住尼銀色bor...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題