發新話題

英軍MK II Boots

要用雀鱔靈

回覆 #13 RoyalMarine 的帖子

十對有十一對都係
本來無一物, 何處惹塵埃

老莫lor......好似仲有d貨

引用:
原帖由 howard-ac 於 13-7-2007 11:08 發表
老莫lor......好似仲有d貨
可能唔係made in UK
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-7-2007 00:12 發表

佢d 沙boot.....見到有d驚...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-7-2007 00:20 發表

打game之嘛 , 怕著爛?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-7-2007 00:22 發表

打game之嘛 , 怕著爛?
好似放左幾年....

回覆 #22 adrianyahk 的帖子

可能冇事呢
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 皇家御貓 於 14-7-2007 00:12 發表

平价未必唔係 UK貨!
老莫MK-3 現在 賣 $5xx-
大丁,先X 以前都係$5xx-(今年先加到$680-)

其實佢同大丁DMk-3 都係一個sourcer !D碼一樣,
對英沙boot 大丁$350,老莫$300-都係6.7.8碼!!

有人賺多D;有人賺少D!
佢話搵到 仿mk-2,mk-3  會賣到 2舊半 !!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-7-2007 00:20 發表

地下D沙boot係2手 (美國返0架)!GOREtex $400-, 先x 上年賣750- 都一樣2手!!

佢有全新貨係果价上面!!

買慣貴0野!(俾多0左錢,係睇唔慣0架)!!!!

引用:
原帖由 hintz123 於 14-7-2007 12:44 發表

平价未必唔係 UK貨!
我又無話唔係 , 不過你見過西斑牙Mk2未 ?

以我所知...
一個月前向"鮮風"一定有得賣

西班牙MK-2 未見過!!
西班牙 MK-3 ,西班牙沙漠MK-3就見過!!
約兩年前英佬 issue過一批 mk3黑boot,及泥色Mk3底沙boot,--
(制造商係 spain ,所以有好多uk army shop 都會叫 spainish boot)!!
(但個盒面,皮筒內仍然有8465-99...字樣,99係英軍nato- code!!)
西班牙制Mk-3內筒係灰色;英軍GBB制則係淺啡色的!!

不論是spainish MK3,或 GBB MK3 都係用那種 感覺舒服,但 容易碎裂 0既橡膠

Mk2要著全新的話 , 你對腳要付出既代價...

我奶晒.

咁香港有無MK II賣?
先撩者賤,打死無怨。

發新話題