發新話題

英軍MK II Boots

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-7-2007 01:34 發表
Mk2要著全新的話 , 你對腳要付出既代價...

我奶晒.
當年黎講MK2已經叫做比較舒服,之前PTU都係著佢

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-7-2007 01:34 發表
Mk2要著全新的話 , 你對腳要付出既代價...

我奶晒.
雙層鞋墊,雙層襪子(如果你受得了的話),否則是輕則腳踝磨出水泡,重則"界損"腳踝.(但即使如此,我還是很懷念我那對mk2)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

有人將MK2 浸油,蒸焗!!

回覆 #30 AJM 的帖子

本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #33 hintz123 的帖子

幾成熟? 食得未?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 WAIKO01 於 15-7-2007 01:58 發表

雙層鞋墊,雙層襪子(如果你受得了的話),否則是輕則腳踝磨出水泡,重則"界損"腳踝.(但即使如此,我還是很懷念我那對mk2)
我全部做晒 , 但損傷輕重都奶過晒

可能係因為果排操得密....我最後要響損左既地方攝幾塊磨光布先忍痛行到路....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #31 catchauhk 的帖子

PTU MKII 是Made IN HK

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-7-2007 18:25 發表
PTU MKII 是Made IN HK
步昇?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #38 AJM 的帖子

步昇有DMS Boot和鞋仔

PTU MK II 好似用"柳記"產品

PTU 而家用 csi 做0既 長筒boot ;(有goretex 料)!唔似mk-2 !!長度差唔多!!
但仍有都份著住對 uk mk-2!!

但警隊中之 防暴隊 仍會用入口0既UK MK-2!!!

引用:
原帖由 14692 於 15-7-2007 07:05 發表
幾成熟? 食得未?
做個柜仔放入去 '蒸燻 ' !!

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 18:27 發表

步昇?
深水埔那一家?
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-7-2007 12:05 發表

我全部做晒 , 但損傷輕重都奶過晒

可能係因為果排操得密....我最後要響損左既地方攝幾塊磨光布先忍痛行到路....
師兄,你是?
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-7-2007 22:35 發表
步昇有DMS Boot和鞋仔

PTU MK II 好似用"柳記"產品
想問問"DMS Boot和鞋仔"是什麼來的?
而"柳記"產品是不是只有政府內部才會有?
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 16-7-2007 01:30 發表

深水埔那一家?
近德貞 女中, ' 步陞 '鞋店!

發新話題