發新話題

又係我既力水問題

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2012 00:04 發表

我在13樓既解答解決到你既疑慮嗎?
如果你枝槍係MAX, 就新舊版都冇問題
如果你枝槍係新版既話, 就一定要買新版, 或者攞舊版筒加工
完全解答到∼唔該曬

引用:
原帖由 nok7689 於 8-3-2012 00:49 發表

完全解答到∼唔該曬
補充,MAX, MAX2同STD齒比一樣, 新舊版筒都冇問題
三六轟一轟,敵人企唔穩!

小弟也是新買SMAX(M4A1),上一個月買了一個新版藍筒,老闆話新的筒完全對應SMAX,不用攞了 ,而且我那支打出都有1.51J!

引用:
原帖由 sm art_f91 於 8-3-2012 01:38 發表
小弟也是新買SMAX(M4A1),上一個月買了一個新版藍筒,老闆話新的筒完全對應SMAX,不用攞了 ,而且我那支打出都有1.51J!
Ching, 可否upload 張相參考下??

引用:
原帖由 nok7689 於 7-3-2012 21:44 發表

金筒加M110真係去到1.5J?金藍兩支筒理論上唔係一樣咩@@ 有錯正更正∼真係唔識
樓主個case 係銀筒用110        得1.3嘛, 佢有金筒, 我味叫佢試m110 金囉, 佢冇講佢有冇藍筒嘛

引用:
原帖由 kidult 於 8-3-2012 01:46 發表
樓主個case 係銀筒用110        得1.3嘛, 佢有金筒, 我味叫佢試m110 金囉, 佢冇講佢有冇藍筒嘛
無藍筒∼又要再買
無底深潭一個

引用:
原帖由 nok7689 於 8-3-2012 02:10 發表

無藍筒∼又要再買
無底深潭一個
玩PTW就係咁,總要有幾個筒防下身

玩筒係樂趣
可以遇頼皮人殺頼皮人
遇橡皮人殺橡皮人 ∼∼∼

對…... 橡皮人紅筒不死就full 佢兩匣, 我就自己離場

金筒加3珠應該夠用啦∼如果紅筒就免咧∼JJ始終犯法

引用:
原帖由 aramua 於 8-3-2012 09:18 發表
玩筒係樂趣
可以遇頼皮人殺頼皮人
遇橡皮人殺橡皮人 ∼∼∼
咪即係同一樣人

引用:
原帖由 kidult 於 8-3-2012 09:22 發表
對…... 橡皮人紅筒不死就full 佢兩匣, 我就自己離場
以對住AEG密集既彈雨,派到兩夾都萬幸了

引用:
原帖由 nok7689 於 8-3-2012 09:29 發表
金筒加3珠應該夠用啦∼如果紅筒就免咧∼JJ始終犯法
呢個配搭分分鐘都會過

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-3-2012 15:54 發表

呢個配搭分分鐘都會過
金筒(M130彈弓)加0.28珠已經過JJ

引用:
原帖由 magic_co2 於 8-3-2012 21:44 發表

金筒(M130彈弓)加0.28珠已經過JJ
但係我用E9800 CHECK...金筒加0.3 1.8X頭....0.25係1.91咁上下
可能我支內管短所以未過

發新話題