發新話題

想買BOOTS

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-7-2007 09:19 發表
Rocky! Yeah!

;b84
我之前也有一對,但鞋底"蝕"的很快.(只是打game和偶爾穿出街而已 )
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 hippies 於 13-7-2007 17:38 發表
vn jungle boot la........

,這對我也有,但有幾次差一點"拗柴".所以沒有穿了.
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 14692 於 13-7-2007 04:43 發表
雞地賣到$7xx, issue果對冇咁貴
想問問"issue"是什麼?
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 derek 於 13-7-2007 02:59 發表
boot 是保護腳的 , 故不鼓勵以copy代替
$400以下的 , 估計都係copy ..........

巷仔入面有間"專賣美佬堅嘢"的鋪頭 , 入面有而家美佬果對B 仔boot
價錢都係比baybay貴小小 , 可以去睇下
想問問"B 仔boot"是什麼?因為我對服裝和裝備等差不多是無知.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 golliwog19 於 13-7-2007 01:07 發表
M字頭的BOOT:
it should be magnxm boots!? Link

it model is issued items of uk army.......if i am correct~~

and those $30 ...
對,就是"magnxm "但它卻有幾個款式,又什麼有拉鍊的(不知有什麼用) ,但價錢已經是$650以上了(不行,over butget )
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-7-2007 09:54 發表

仲要commercial
commercial版是差一點的嗎?
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 golliwog19 於 13-7-2007 01:13 發表
and u can find some sport shop in mk, some of them sell those boots~~
,會比廣華便宜嗎?還有想問問magnxm的boot耐用嗎?(打算打game,開工兩用.)
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 Kitju 於 13-7-2007 17:31 發表
for you pair of legs, you should paid some more to protect them.  6xx could buy a pair of hiking boots or 511 boots already.  Imo, copy boots are not good to you.
明白,謝謝前輩的提醒
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 alpha_shum 於 13-7-2007 21:16 發表
我剩係去過"鮮風"姐~
有一對係680既~個對mark3勁好著~
但係唔多抵玩同個底快甩~
嗯,那對mark3我也看過,但我從"鞋筒"看入去內部好像比較"兒戲",令我有些好像是copy的感覺.
支那人 不等如 中國人

回覆 #18 WAIKO01 的帖子

公發品
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-7-2007 01:51 發表

嗯,那對mark3我也看過,但我從"鞋筒"看入去內部好像比較"兒戲",令我有些好像是copy的感覺.
以我所知佢唔係COPY既...不過個底就真係唔似咯...
佢話係人手上唔係熨上去喎~

你打咩軍sin???

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-7-2007 01:35 發表

我之前也有一對,但鞋底"蝕"的很快.(只是打game和偶爾穿出街而已 )
邊個型號??

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-7-2007 01:45 發表

commercial版是差一點的嗎?
對打game來講一d分別都無 , 但佢比軍版隻色深左好多...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 15-7-2007 01:38 發表

對打game來講一d分別都無 , 但佢比軍版隻色深左好多...
但會不會在耐用程度上有分別?
支那人 不等如 中國人

發新話題