發新話題

想買BOOTS

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 14-7-2007 22:41 發表

邊個型號??
說老實的我也不知道 ,我只知道它是有"哥踢士"而已
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 alpha_shum 於 14-7-2007 22:03 發表

以我所知佢唔係COPY既...不過個底就真係唔似咯...
佢話係人手上唔係熨上去喎~
想問問人手上和熨上去有什麼分別?
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 14692 於 14-7-2007 04:55 發表
公發品
為什麼會比較便宜
支那人 不等如 中國人

樓主去信和 睇0下!包有著數!!老莫0尼排入好多Boot!!
佢賣 Bates ICB,ICWB boot 軍品全新 $6xx!
Wellco  ICB Boot 軍品全新 都係$6xx!
Altama 沙boot (巴拿馬底) 軍品全新$5xx
好似係斷碼 !係美軍放送品0黎!!!

回覆 #28 ?老虎仔? 的帖子

你俾我睇果對Rocky, 我之前都有對, 蝕得都ok快
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #33 WAIKO01 的帖子

baybay價
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #19 WAIKO01 的帖子

i believe that the so called B boots = Belleville boots

1.有冇師兄有好介紹呀!我的預算有$5xx$6xx
2.番工加打game要黑色的BOOT,因為要長時間企同埋行,有邊種boot會好舒服的?
3.TANK出品的BOOT舒唔舒服?
4.仲有買左boot之後要唔要搵"師傅"車一車d線上boot!

多謝師兄解答!

引用:
原帖由 Sum森 於 15-7-2007 19:39 發表
1.有冇師兄有好介紹呀!我的預算有$5xx$6xx
2.番工布鬼n長時間企同埋行,有邊種boot會好舒服的?
3.TANK出品的BOOT舒唔舒服?
4.仲有買左boot之後要唔要搵"師傅"車一車d線上boot!
...
2. Belleville
4.NO

引用:
原帖由 WAIKO01 於 15-7-2007 01:51 發表

想問問人手上和熨上去有什麼分別?
熨上去真係整溶d膠之後痴上去
人手就係用線縫上去咯

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-7-2007 01:37 發表

,這對我也有,但有幾次差一點"拗柴".所以沒有穿了.
拗柴........

TANK 係乜 boot?
定是軍款 商品boot !

引用:
原帖由 hintz123 於 15-7-2007 02:50 發表
樓主去信和 睇0下!包有著數!!老莫0尼排入好多Boot!!
佢賣 Bates ICB,ICWB boot 軍品全新 $6xx!
Wellco  ICB Boot 軍品全新 都係$6xx!
Altama 沙boot (巴拿馬底) 軍品全新$5xx
好似係斷碼 !係美軍放送品0黎!!!
想問問(巴拿馬底)是什麼?
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 hippies 於 16-7-2007 00:24 發表

拗柴........
是真的.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 Kane 於 15-7-2007 20:30 發表

2. Belleville
4.NO
印象中,B牌的價錢也不只$5xx-$6有錯請指正.因為我也在找理想中的BOOTS.)
支那人 不等如 中國人

發新話題