發新話題

想買BOOTS

引用:
原帖由 WAIKO01 於 16-7-2007 01:39 發表

印象中,B牌的價錢也不只$5xx-$6有錯請指正.因為我也在找理想中的BOOTS.)
我無reply1.,3.

引用:
原帖由 Kane 於 16-7-2007 01:58 發表

我無reply1.,3.
Orz,sorry.我誤會了.但想問問B牌BOOTS現在大概要多少錢一對?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 16-7-2007 02:05 發表

Orz,sorry.我誤會了.但想問問B牌BOOTS現在大概要多少錢一對?
ebay $650-$850 with shipping

引用:
原帖由 Sum森 於 15-7-2007 19:39 發表
1.有冇師兄有好介紹呀!我的預算有$5xx$6xx
2.番工布鬼n長時間企同埋行,有邊種boot會好舒服的?
3.TANK出品的BOOT舒唔舒服?
4.仲有買左boot之後要唔要搵"師傅"車一車d線上boot!
...
Wellco,Bates,尼龍+皮 ICB Goretex Boot 約$600-全新
做型 跟 Belleville 一樣,
軍方spec.:-黑色Cordura,皮,Vibram sierra 底+Goretex 內層!
唔係達標,軍部都唔單俾 Wellco, Bates 啦!

回覆 #41 hippies 的帖子

好過你著越戰BOOT........發大
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 hintz123 於 16-7-2007 02:27 發表

Wellco,Bates,尼龍+皮 ICB Goretex Boot 約$600-全新
做型 跟 Belleville 一樣,
軍方spec.:-黑色Cordura,皮,Vibram sierra 底+Goretex 內層!
唔係達標,軍部都唔單俾 Wellco, Bates 啦!
十分吸引.想問問可以在哪裡找到?
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

另外,想問問"magnxm "的boots好穿嗎?
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 17-7-2007 11:08 發表

十分吸引.想問問可以在哪裡找到?
信和 老莫! 佢Mk3 ,ICB,ICW ,USMC, ACU 淺沙色 goretex boot ;都比廣華街平!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 17-7-2007 11:09 發表
另外,想問問"magnxm "的boots好穿嗎?
yup, but not durable......
and i saw this one in mk sport shop yesterday night,
its ard $7xx........

magnxm 黑皮boot 比較 '洗' !!

山軍買約$750都幾好穿鞋底硬度軟少少,18/F買BellevilleUSMC要$1600,每個人腳型唔一樣,都係要自已試穿過感覺吓舒唔舒服,同埋要買大一號加厚襪

回覆 #48 Kane 的帖子

$790 Ebay 價? or 外國friend 底價?

Bates`$600-無gore, $800-有Gore!
著厚襪 係 hiking,行山0既著法!!
平時著都係fit D 好!!

Belleville 790 gore boot 都係$400-(2手,美军放出品)

收到,多謝指教

回覆 #57 alan_ng 的帖子

ebay $650-$850 with shipping

790 is the model number, not the price of the belleville 790

發新話題