發新話題

[VFC] 417D 416C 有相睇!!!

GBB喎,唔係AEG...

引用:
原帖由 kin123450 於 15-3-2012 20:57 發表
GBB喎,唔係AEG...
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=93953&highlight=GBB%2B416
你…到底去左火星幾耐?

應該係10吋版,應該係小弟記錯型號....

終於出416鋼匣 , 唔入唔得
417膠匣睇到子彈係幾真, AEG就靚仔哂, 不過膠殼就不利GBB,
有時真槍用膠匣, 咁玩具係GBB仿真到也幾難取捨, 氣槍隻匣好重要,
最好出一隻膠殼假子彈匣, 再出多隻鑄鋅一體成型版(像PGZ), 咁爽打同擺玩打得下都有了, 希望佢支 G36遲d也會改匣

引用:
原帖由 sunny2014 於 15-3-2012 21:01 發表

http://www.civiliangunner.com/cg ... highlight=GBB%2B416
你…到底去左火星幾耐?
作為火星人,我對此表達不快...人地唔知我地火星人冇罪o架...

引用:
原帖由 gainax 於 15-3-2012 21:10 發表
終於出416鋼匣 , 唔入唔得
417膠匣睇到子彈係幾真, AEG就靚仔哂, 不過膠殼就不利GBB,
有時真槍用膠匣, 咁玩具係GBB仿真到也幾難取捨, 氣槍隻匣好重要,
最好出一隻膠殼假子彈匣, 再出多隻鑄鋅一體成型版(像PGZ ...
我就咁睇圖反而覺得417隻匣D子彈似貼紙,不過效能方面請放心,V牌的匣不論膠匣殼定金屬殼都係咁差...
(利申:同時擁有V牌G36及416)

引用:
原帖由 kin123450 於 15-3-2012 21:10 發表
應該係10吋版,應該係小弟記錯型號....
D 10" GBB唔係話唔出啦咩?

引用:
原帖由 sunny2014 於 15-3-2012 21:15 發表

D 10" GBB唔係話唔出啦咩?
冇齋出10",要10"請自行扭甩前段及cut內管

唔係咁搞呀.....

417 aeg先行, 相見到隻膠匣係彈弓匣吧...

GBB未有耐....
signature oversize

希望枝416C下個月有得見街 , 之後納佢為妾;

唔知隻匣會唔會係陽極上色呢??

HK416C真係有興趣.........
但係HK417起碼都要16吋管啦
依支好核突呀..................................
出20吋管就必有

睇相, 417應該係狙擊槍型, H&K catalog 都係咁show 出黎

發新話題