16 12
發新話題

[KSC/KWA] KWA MP7A1 'Low Power' 減力組件

KWA MP7A1 'Low Power' 減力組件

見kwa 出左呢組減力kit,
官網上既youtube 片測試換左後降到1.2J,

唔知大家覺得呢套野點呢?

用咩原理

引用:
原帖由 Loktam 於 19-3-2012 16:54 發表
見kwa 出左呢組減力kit,
官網上既youtube 片測試換左後降到1.2J,

唔知大家覺得呢套野點呢?

應該係用番日版隻飛標去降火 (日版隻飛標形狀有 d 似隻 NPAS 不過冇得校力)
但係香港唔見有得賣...

香港無得賣,依家唯有搵美國朋友寄返嚟俾我

不過個low power 字出面睇到

引用:
原帖由 Loktam 於 19-3-2012 22:27 發表
香港無得賣,依家唯有搵美國朋友寄返嚟俾我
可以託 c-hing 幫手買多隻嗎?

引用:
原帖由 winsonwan 於 19-3-2012 22:31 發表
不過個low power 字出面睇到
USD35, 計 8 算都係 HKD280, 當買 parts 都抵
d 白色字最多磨左佢變銀色 bolt...

回覆 7# 的帖子

可以∼ 不過要計埋運費咋嘛。
我諗住昕日訂返幾隻

引用:
原帖由 wikypang 於 19-3-2012 23:15 發表

USD35, 計 8 算都係 HKD280, 當買 parts 都抵
d 白色字最多磨左佢變銀色 bolt...
依家打左次,個bolt 都變左啦

呀,個bolt 外面,師兄你落唔落油?

DO WANT
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Loktam 於 20-3-2012 00:07 發表

依家打左次,個bolt 都變左啦

呀,個bolt 外面,師兄你落唔落油?
我個隻又冇磨到甩油 wor...
我 bolt 外面有落油的~~~

引用:
原帖由 wikypang 於 20-3-2012 00:20 發表

我個隻又冇磨到甩油 wor...
我 bolt 外面有落油的~~~
我果支都係打左好耐個BOLT都真係完全無甩油
其他GBB 一番黎個BOLT郁幾下已經甩甩地

回覆 13# 的帖子

都唔緊要既, 係個bolt 底, 睇唔睇唔到

引用:
原帖由 Loktam 於 20-3-2012 09:49 發表
都唔緊要既, 係個bolt 底, 睇唔睇唔到
如果個行 "Low Power" 白色字可以用 thinner 抹得甩就好了~~~~

16 12
發新話題