16 12
發新話題

TW5-A4

TW5-A4

TW5-A4請問有冇師只玩過.好像未見人玩過見.

一支差唔多兩支gbb mp5 重量的mp5, 3點發很正的說

所以冇人玩,好才問一問重想買來玩下

mp5 ptw純係一種衝動與熱血....

其實好多人都有,包括我自己,不過有無玩就另一回事了。。
鵰。豹。狸。獅。狒

即係如果加入PTW行列必須選擇M4?

佢有AK>.. 我買AK... WAKAKAKAKA. 妄想症發作中........

引用:
原帖由 spgalan 於 20-3-2012 14:47 發表
即係如果加入PTW行列必須選擇M4?
Wargame isn't the only reason for buying a gun!!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-3-2012 12:24 發表
mp5 ptw純係一種衝動與熱血....

其實好多人都有,包括我自己,不過有無玩就另一回事了。。
重成咁, 我寧願要M4

吾知D匣貴吾貴

其實好多人都話重,但SYSTEMA都只不過係就番真槍重量去做姐。

回覆 10# 的帖子

好似成4KG重喎

彈夾設計好大問題。。。。。整日jam 彈

彈唔起, 已經買左3盒2盒已經jam 到懶的整, 拆mag 又超級白痴和麻煩

不過槍TW5 槍本身系正到無輪,如果有鏈夾真系神槍, 40飛真系....   

一個星期大約落場3次, 絕對是目前最好airsoft mp5

又愛又很
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 21-3-2012 06:05 發表
   彈夾設計好大問題。。。。。整日jam 彈

彈唔起, 已經買左3盒2盒已經jam 到懶的整, 拆mag 又超級白痴和麻煩

不過槍TW5 槍本身系正到無輪,如果有鏈夾真系神槍, 40飛真系....   

一 ...
請問師兄此TW5射程大約多少?用什麼彈?力大約多少?容易壞嗎?
可否師兄幫忙,提供更多資料以便入手,thx!

引用:
原帖由 spgalan 於 21-3-2012 22:36 發表

請問師兄此TW5射程大約多少?用什麼彈?力大約多少?容易壞嗎?
可否師兄幫忙,提供更多資料以便入手,thx!
我用 紅筒/黑筒 取決於 室外/內
彈用 we 28 或 marui 02 取決於 室外/內

槍好穩定好結實十分不容易壞  
彈夾十分容易壞,次次打完整到仆__。拆開簡單組裝麻煩

射程,這個真的好難講,同樣fps和bb參考ptw m4

Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 22-3-2012 14:37 發表

我用 紅筒/黑筒 取決於 室外/內
彈用 we 28 或 marui 02 取決於 室外/內

槍好穩定好結實十分不容易壞  
彈夾十分容易壞,次次打完整到仆__。拆開簡單組裝麻煩

射程,這個真的好難講,同樣fps和bb參考ptw  ...
多謝師兄幫忙!

16 12
發新話題