39 123
發新話題

[VFC] 來了! MP5 Steel Trigger Pack (18樓新相+產品預告)

來了! MP5 Steel Trigger Pack (18樓新相+產品預告)

Black Talon 的鋼MP5 trigger pack full set.

連特製鋼撞針. 不用分開trigger box安裝.

已試打, 100%操作順暢. 精神爽利.
基本上只差改觀就可以出街.
不過有聞係限量發售. 所以朋友仔們要注意喇.

正!~~~

食飯時間又到啦!

不得了~!!!

可否預訂,出賣價錢是多少銀兩.

引用:
原帖由 hongkongarms 於 24-3-2012 08:46 發表
可否預訂,出賣價錢是多少銀兩.
價錢有待確定.
不過因為數量唔多, 可否預訂有待安排.

正呀,起碼要三套!

有感而發!

Winston05 兄,

嘩!你 D 相望落去真係好似好堅咁..........係 Black Talon 嚟咖?咁實唔慌會平得去邊啦!

以前個個都話出好嘢,有 D 人又抄人產品,抄 D 又唔抄 D ,又話平又話正,結果咪又係打爛咗 ..........但依家似乎真係有機會見到岸邊啦!

上次買咗佢哋套 Bolt Head,應驗咗一條永恆嘅定律,就係一分錢一分貨,真係唔會死錯人,有 D 錢真係唔慳得。

依家仲好似上咗癮咁,成日要 "鴿" 住 Black Talon 個網頁同埋呢度班 C Hing 嘅評語,先至知佢哋幾時有新嘢出..........唉!又要開始儲錢買佢哋嘅 Trigger Pack 啦!

不過,我覺得投資落自己支 Dream Gun 度,總好過去過大海丫。

我真係好想快 D 可以買到兩套就一天都光曬啦!

引用:
原帖由 Armourer 於 25-3-2012 19:29 發表
Winston05 兄,

嘩!你 D 相望落去真係好似好堅咁..........係 Black Talon 嚟咖?咁實唔慌會平得去邊啦!

以前個個都話出好嘢,有 D 人又抄人產品,抄 D 又唔抄 D ,又話平又話正,結果咪又係打爛 ...
Yes that is Black Talon.
我諗唔會太平. 不過應該算接受到囉.
反而數量可能真係唔多. 始終工序較繁複.

好嘅parts貴一D甚至一半. 但好在係裝左之後一世唔洗再換.
如果d parts差, 先唔計要洗多幾次錢, 要拆完又裝,裝完又拆幾次都麻煩.
最緊要係, 你對枝嘢無咩信心. 唔知打多幾多槍d嘢又爆.
畢竟唔係個個好手工識改識執, 好難單憑技術去強化原裝零件.

我諗一件parts可以打足10年, 更換簡單而且精確應該先係未來正確方向.
玩具可以做成嘅損耗大極有限.要件part襟一D都唔難.
Parts錢其實只係有限錢. 如果佢可以大幅度延長枝槍嘅壽命, 其實都值.
幾千蚊買條骨, 再幾千蚊買枝鏡, 但係裡面撞兩撞又爆...好似有D尷尬.

慶幸仲有師博可以出到咁好嘅件.
期待未來佢地會有更加優良嘅產品推出.

有趣東西,要準備入手了

入手準備

佢地目的係造玩具配件!但要同珍鐡質量接近!又唔咪得個樣般簡單,重要係要實用!

引用:
原帖由 winston05 於 26-3-2012 01:02 發表

Yes that is Black Talon.
我諗唔會太平. 不過應該算接受到囉.
反而數量可能真係唔多. 始終工序較繁複.

好嘅parts貴一D甚至一半. 但好在係裝左之後一世唔洗再換.
如果d parts差, 先唔計要洗多幾次錢 ...
極度同意 c-hing 所言~
希望佢地可以出多 d products 啦~

引用:
原帖由 MG-42 於 27-3-2012 03:09 發表
如果可以出埋套bolt就好... VFC只係得個殼可以留番底
My friend tell me seriously that "Black Talon" is also producing the steel bolt carrier, with many other steel parts for VFC MP5 GBB now.

Hope this will make all our dream come true.

39 123
發新話題