發新話題

[VFC] 來了! MP5 Steel Trigger Pack (18樓新相+產品預告)

來了! MP5 Steel Trigger Pack (18樓新相+產品預告)

Black Talon 的鋼MP5 trigger pack full set.

連特製鋼撞針. 不用分開trigger box安裝.

已試打, 100%操作順暢. 精神爽利.
基本上只差改觀就可以出街.
不過有聞係限量發售. 所以朋友仔們要注意喇.

引用:
原帖由 hongkongarms 於 24-3-2012 08:46 發表
可否預訂,出賣價錢是多少銀兩.
價錢有待確定.
不過因為數量唔多, 可否預訂有待安排.

引用:
原帖由 Armourer 於 25-3-2012 19:29 發表
Winston05 兄,

嘩!你 D 相望落去真係好似好堅咁..........係 Black Talon 嚟咖?咁實唔慌會平得去邊啦!

以前個個都話出好嘢,有 D 人又抄人產品,抄 D 又唔抄 D ,又話平又話正,結果咪又係打爛 ...
Yes that is Black Talon.
我諗唔會太平. 不過應該算接受到囉.
反而數量可能真係唔多. 始終工序較繁複.

好嘅parts貴一D甚至一半. 但好在係裝左之後一世唔洗再換.
如果d parts差, 先唔計要洗多幾次錢, 要拆完又裝,裝完又拆幾次都麻煩.
最緊要係, 你對枝嘢無咩信心. 唔知打多幾多槍d嘢又爆.
畢竟唔係個個好手工識改識執, 好難單憑技術去強化原裝零件.

我諗一件parts可以打足10年, 更換簡單而且精確應該先係未來正確方向.
玩具可以做成嘅損耗大極有限.要件part襟一D都唔難.
Parts錢其實只係有限錢. 如果佢可以大幅度延長枝槍嘅壽命, 其實都值.
幾千蚊買條骨, 再幾千蚊買枝鏡, 但係裡面撞兩撞又爆...好似有D尷尬.

慶幸仲有師博可以出到咁好嘅件.
期待未來佢地會有更加優良嘅產品推出.

90%.現在表面處理已非常美觀, 只欠做色.
兩星期後有得玩喇.

連trigger彈弓坑都做埋...

每一個盒都會跟一特製鋼撞針~

一上埋黑色就PERFECT喇.

新產品?!
鋼製加焊紋?!

請留意http://www.blacktalon.hk/最新公布.

引用:
原帖由 siriochow 於 6-4-2012 01:32 發表
但可唔可以唔噴沙,搞返順D位都花唔小時間
I think that will not be an issue...as the pivot pins for trigger, hammer and sear catch will not rotate themselves. Only the parts that are on them is doing the spinning...

It was firing flawlessly during test drive. Smooth and continuous.
So don't think there is a problem.

有得賣了!  已經可以上Black Talon.hk訂購.

暫時只適合SEF trigger pack. 0-1-F pack要再等等.
各位要注意.

引用:
原帖由 wikypang 於 9-4-2012 21:44 發表

成個用鋼做仲要一體成形... 製作要求高之外成本都唔平......

雖然小弟買唔起...   但係都支持高品質既產品~~~   
請 Black Talon 加油~ 等緊你個 Steel-made Bolt Carrier 呀~~~~~~  ...
The Steel bolt carrier should also be available by end April.
And the price should also be quite acceptable.

引用:
原帖由 Armourer 於 9-4-2012 22:32 發表

How much for their steel bolt carrier ???
No news for that so far...
But it will be definitely cheaper than the trigger box.

引用:
原帖由 wikypang 於 12-4-2012 22:09 發表
Black Talon 個網有新相 update~~~
Steel-made MP5 Bolt Carrier
http://www.blacktalon.hk/index.p ... &products_id=25

http://www.blacktalon.hk/bmz_cache/c/ce0bd18d ...
嘩頂...好靚.
我都未見過...

原來BOX都已經攪掂...
要攞黎玩了.

發新話題