發新話題

又近左做 USN EOD 一大步啦

引用:
原帖由 Pan 於 14-7-2007 18:10 發表

oakley 手套都唔好帶既~用返 m 記算 lu
你帶過未先
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-7-2007 22:31 發表

你帶過未先
佢試帶過

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-7-2007 22:31 發表

你帶過未先
試過一次~~
Never Forget

引用:
原帖由 dansm 於 14-7-2007 21:41 發表
How much??
幾舊水罷了

引用:
原帖由 ~小藍孩~ 於 14-7-2007 19:55 發表
我仲用緊陳年INOVA舊野..
你果隻正 D

VIP IR真係有錢都未必買到,喺電子海灣問過幾個seller都唔敢寄oversea,
承蒙某師兄割愛,小弟有幸用幾百蚊買到一隻issue版。

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:15 發表
VIP IR真係有錢都未必買到,喺電子海灣問過幾個seller都唔敢寄oversea,
幾百蚊買到五燈版 正呀

引用:
原帖由 AJM 於 14-7-2007 18:38 發表

VIP IR Beacon
初頭唔知仲係 IR ver. 果時~仲以為粒 LED 壞左

回覆 #22 Pan 的帖子

係呀,本來諗住去bay bay bid,不過個seller回覆話唔做我生意。
正當心灰意冷之際,心想不如去徵求區出post搏一搏,
過左幾日真係有位師兄打電話黎問我買唔買,咁就執到件心頭好。

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:30 發表
係呀,本來諗住去bay bay bid,不過個seller回覆話唔做我生意。
正當心灰意冷之際,心想不如去徵求區出post搏一搏,
過左幾日真係有位師兄打電話黎問我買唔買,咁就執到件心頭好。
bay bay 都超超超難搵到issue 版
之前有 buy it now, USD$99.99

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:15 發表
乜有分issue版同non-issue版?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:22 發表

初頭唔知仲係 IR ver. 果時~仲以為粒 LED 壞左
想佢壞都好難吓!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 01:34 發表

想佢壞都好難吓!
人死左佢都未死

回覆 #26 AJM 的帖子

hehe.....其實我都唔sure,直至見到Pan兄隻單led版先知道原來VIP唔係得一款。

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 01:33 發表

乜有分issue版同non-issue版?
issue版, 有五粒 led, 包括 3粒 IR led, 2 粒正常LED

唔係issue 版, 就好似我果隻咁, 得一粒 IR led

發新話題