發新話題

又近左做 USN EOD 一大步啦

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:37 發表
hehe.....其實我都唔sure,直至見到Pan兄隻單led版先知道原來VIP唔係得一款。
當然VIP Black Casing唔係得一個model, 有好多隻型号。

但我個問題係點分issue版同non-issue版?
先撩者賤,打死無怨。

其實 VIP light 仲有沙色...不過應該仲難搵
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:39 發表

issue版, 有五粒 led, 包括 3粒 IR led, 2 粒正常LED

唔係issue 版, 就好似我果隻咁, 得一粒 IR led
所為issue版都有好多唔同configarations.

1) VIPIR Dual Spectrum 5 LEDS (2 IR / 3 Green) -Special Flash Patterns
2) VIPIR Dual Spectrum 5 LEDS (3 IR / 2 Green) -Special Flash Patterns
3) VIPIR Dual Spectrum 5 LEDS (3 IR / 2 Blue) -Special Flash Patterns
4) more.......
5) more... more....
6) more... more.... more....
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 01:39 發表

當然VIP Black Casing唔係得一個model, 有好多隻型号。

但我個問題係點分issue版同non-issue版?
呢層真係唔清楚喎,我上過去official website都無咩點介紹,
俾你問一問,我都有d懷疑自己果隻未必係issue版添。

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:42 發表
其實 VIP light 仲有沙色...不過應該仲難搵
黑色好睇啲。

先撩者賤,打死無怨。

原來 VIP IR light 咁多 model.....

我果隻係VIP IR Dual Spectrum 5 LEDS (2 IR / 3 Green)

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:46 發表
重有先黄色。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:46 發表
真係有十九幾款,EOD用嗰隻重有啲唔同。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:47 發表
我果隻係VIP IR Dual Spectrum 5 LEDS (2 IR / 3 Green)
其實果3 粒 LED 光唔光架 ?

引用:
原帖由 AJM 於 15-7-2007 01:51 發表

真係有十九幾款,EOD用嗰隻重有啲唔同。
EOD 果款係有咩 config. 架呢 ?

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:52 發表

都幾光架,同手機mon光度差唔多。

引用:
原帖由 Pan 於 15-7-2007 01:52 發表

我夜晚喺海到試過,潛完水浮上水面,著咗枝VIP IR用夜視睇,唔夠MS2000光,因為VIP唔係3D 360度都睇倒。
(P.S. 當日測試大概1km遠。)

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:57 發表

如果係白光就正 lo, 可能用黎照野

引用:
原帖由 geoprotex 於 15-7-2007 01:57 發表

你有無試過喺1km咁遠去望?
先撩者賤,打死無怨。

發新話題