發新話題

幫VFC打工之G36K編

想問問師兄們, 聽講話市面有飛機入面粒較力零件賣?, 唔知係邊到有又啱唔啱呢支用
如樓主師兄願意會做多幾粒放比益下我地就好了
唔該哂

引用:
原帖由 gainax 於 15-7-2012 05:41 發表
想問問師兄們, 聽講話市面有飛機入面粒較力零件賣?, 唔知係邊到有又啱唔啱呢支用
如樓主師兄願意會做多幾粒放比益下我地就好了
唔該哂
只要去買份國產WA M4飛機(能量或AABB)交換皇冠就已經減力到1.1-1.3J左右啦~~

引用:
原帖由 F22 於 15-7-2012 18:31 發表

只要去買份國產WA M4飛機(能量或AABB)交換皇冠就已經減力到1.1-1.3J左右啦~~
我把C雖然之前改到落1.3,唔穿底,但換左新版出氣膠後穿左底中...

引用:
原帖由 RX7 於 15-7-2012 23:13 發表

我把C雖然之前改到落1.3,唔穿底,但換左新版出氣膠後穿左底中...
咁氣溫如何呢?

引用:
原帖由 F22 於 15-7-2012 23:16 發表

咁氣溫如何呢?
一棣冷氣房25度左右.衰在部測速機唔知去左邊,冇法測到準確分別...

回覆 32# 的帖子

因之前試支VVA系統原裝粒野同能量都基本一樣有底中(應該有28度以上)
估下G36k應該都差唔多, 不過換左減到力好過原本咁大火, 唔該哂師兄

上次見完你地用GBBR我都想用  唔知VFC呢把有咩問題呢:P

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 15-8-2012 21:04 發表
上次見完你地用GBBR我都想用  唔知VFC呢把有咩問題呢:P
撞手神,唔好彩就會推彈咀易爛
HOP-UP天生向11點方向(好似)唔知有冇改善
彈碎問題,我未落過場,有一次返槍會打,第二日攞番出黎先見到, 衰得佢 我打果時冇JAM過彈

回覆 38# 的帖子

等我仲咁期待佢過左36c會有啲咩大改變......
咁對師兄們 你地覺得呢把如何

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 16-8-2012 15:18 發表
等我仲咁期待佢過左36c會有啲咩大改變......
咁對師兄們 你地覺得呢把如何
好打係幾好打,不過佢D問題未改善曬,得多幾個月先好似安全D

回覆 40# 的帖子

會唔會再出新啲....可能會有啲改善

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 16-8-2012 17:27 發表
會唔會再出新啲....可能會有啲改善
其實都唔知佢會唔會再改......
HOP-UP可以換,
飛機可以改
不過彈碎.........我唔知點搞

回覆 42# 的帖子

如果師兄比個機會你重買...你會唔會買返呢把....

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 16-8-2012 20:11 發表
如果師兄比個機會你重買...你會唔會買返呢把....
我會 我鍾意G36系列個樣!
枝槍打落又幾爽,冇影響操作既問題,心足了

回覆 44# 的帖子

多謝師兄指教.....不過都係諗諗先
因為我都幾想買VVE既L85 同 AK PMC
不過見呢把好似幾好咁  所以問問

發新話題