發新話題

幫VFC打工之G36K編

F22師兄,有冇玩過新果支G36K MIL-SPEC GBB ???
其實除左多左支手抽鏡、改左出氣膠、SEF trigger,其實重有咩唔同???
毛病係咪一樣??

聽日出糧喇喇林去買番支先
聽日po上黎

終於買左
bolt back好爽
不過個bolt lock就神神地.....
試過幾支都lock唔到bolt,我買e支lock就lock到,但要回堂果時就要好大力拉後
有冇方法搞搞佢

支手抽鏡睇到眼殘....條瞄準幼到

剛剛試完彈道......唔知係咪用0.2g珠既原因......試左10匣 每匣人手入10粒彈 30m 打A4 平均10槍都只係得2-3槍中.....
其他完全唔知飛左去邊

今次pk了!!!!!
粒死人set bolt lock粒的,硬到pk,了極都了唔到過去bolt lock果到....之前一個線手.....PK了!!!!!!

我支G36K rip了......
打左廿匣唔夠就變成咁
黑色果粒野仲曲埋.....
亞鉛沒有一樣好東西

我黑色果粒野曲左....可以點點搞呢???
用膠鎚打番平佢得唔得??
另外有牙果條pin點羅出黎??

引用:
原帖由 kenchan3037 於 16-8-2012 23:13 發表

0.95MM六角匙,係0.95!
可能係我套六角匙問題,1.0入唔到,
我都係1.0圓頭批強行入........其實個圓有批有咩用?
其實黑色果粒野有咩用???
我成粒^型咁曲左......

引用:
原帖由 kenchan3037 於 16-8-2012 23:23 發表

黑色果粒HOLD住飛機,
冇左佢飛機會回唔曬,
因為回既途中飛機會轉,咁個入氣位就撞BOLT LA
你果舊點歪法?有冇相睇?

引用:
原帖由 kenchan3037 於 16-8-2012 23:50 發表
換個粒安全D BO......佢斷起上黎唔係講少,話曬都金屬
請問邊到有spare part買??
應該都係上番WGC配......

引用:
原帖由 kenchan3037 於 17-8-2012 11:04 發表
其實你會唔會覺得有D怪,果粒野睇個樣又唔會點受力,你個枝槍爆一爆佢居然彎左.........
e樣野我都唔知......
機械既野真係好難唔明.....

我琴日上去WGC問......
黑色果粒野無貨....
bolt頭 $76一舊......貴到hihi

今日左成個下午終於番好支槍
黑色粒野會曲係因為bolt頭同飛機既軌有高位,所以bolt back既時候會撞到黑色粒野
所以我走去磨番個bolt頭軌,同埋埋大黑色粒野條坑
用AA膠痴死左個bolt頭同飛機
e加搞完打左2匣都未有bolt頭脫出既情況
以上

發新話題