發新話題

[others] del

有咩特別? 又唔係blow back又用M4匣. 奇奇怪怪.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 2-4-2012 08:29 發表
試驗版啫, 呢場game 小弟有打

單係手工, 創意足以俾
不明白何解有如此劣評, 此風氣繼續落去,
遲早高手們有好嘢都唔會分享
如果真係好嘢, 再寸嘴都唔敢出聲.
你試下有人vfc出mp5之前有人自己整左枝k仔連koffer, 睇下有無人彈?

係, d嘢係有唔同. 好Unique.
不過好多時唔同唔代表就係好囉.
正如你俾心機唔代表就會做得好咁解.

而定d人成日覺得係自己diy, 係肯去與別不同就一定會有正面回響.
此風氣繼續落去,
遲早唔會再有高手.
想要就俾銀.

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2012 15:02 發表

n年前, 有人將gas版 p90改做 aeg, 仲要用返 p90 mag
早年前, 有人自改 gbb 版 sr25
大家都驚為天人

今日, 有人將架紅van改左做的士
雖然有心機有創意, 但不是人人會讚好的
何不接受讚美之餘看一看批評者的 ...
Thank you for explaining my idea with a good example.
想要就俾銀.

引用:
原帖由 gbbgamer 於 2-4-2012 16:38 發表
It may not be your kind of tea but CAN YOU DO IT?
又係'跑得快過馬先可以講馬'呢d logic...
其實好多人進唔到步都唔係無原因.
想要就俾銀.

發新話題