發新話題

[認真] 今次真係玩出屎啦

引用:
原帖由 於 6-4-2012 11:30 發表

角式調轉. 你係女都唔會你呢d 咁既仔啦.
一睇就知你係懦夫啦. 俾自己d fd 兇下就淆底對住自己鐘意既人講玩下咋.
講到自己咁威, 咁咪搵第個囉.
睇標題等我仲以為你真係玩屎咁神勇.
佢地要係我個wall加鹽加醋,你話自己來好定比人來好?
講真,我自己都想去打比佢,所以我先會被動加主動打比佢,
我認我係懦夫啊,懦在要搵藉口同佢講'我愛你'

最大鑊係我根本唔知佢有冇鍾意我,
如果冇,咩女仔都一定會避我啦

之前你都話E個女仔無安全感
E+你就"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

我係佢比我都走啦
直覺覺得原來你只不過玩玩下
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 11:39 發表

如果冇,咩 ...
你點愛人地法呀? 鐘意同愛你識分未呀?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 11:39 發表

如果冇,咩 ...
如果佢真係鍾意你
我覺得件事會簡單好多.....

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

一開始你咪就係衰左囉好玩唔玩攞依樣野玩唔講"低能"都唔得 反正都係你就好有霸氣噤同佢講你愛佢,依家你噤做同玩人有咩分別呀
你到底知唔知咩叫愛

引用:
原帖由 於 6-4-2012 12:19 發表

你點愛人地法呀? 鐘意同愛你識分未呀?
我都知愛唔等於鍾意,
我都嘗試去愛佢,
但我連佢鍾唔鍾意我,我都唔知,
點愛?

引用:
原帖由 Vindicator 於 6-4-2012 12:18 發表
之前你都話E個女仔無安全感
E+你就"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

我係佢比我都走啦
直覺覺得原來你只不過玩玩下
我都知衰咩,
我唔係要兜,我都冇需要去兜
大家問下自己,你會唔會有口是心非既時候

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 13:09 發表

我都知愛唔等於鍾意,
我都嘗試去愛佢,
但我連佢鍾唔鍾意我,我都唔知,
點愛?
你愛唔愛人, 關人地鐘唔鐘意你事架咩? "嘗試"去愛佢, 聽到真係覺得好好笑... 你係點樣去"愛"人架呢?
你連自己都唔知愛唔愛人, 果三個字出起你把口, 想人信都難啦. 我覺得你都係唔好去煩人地. 你自己諗清楚你自己本身有d 乜問題先再去搵人黎愛啦下.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:18 發表

你重細,呢d只係puppy love
愛一個人唔係咁既
我睇到既就係”低能”
u r so right bro
study la...next yr will be u facing dse
maybe u can use ur gd result to impress her ( if she is not a MK girl, she will admire ur intelligent)

引用:
原帖由 於 6-4-2012 14:09 發表

你愛唔愛人, 關人地鐘唔鐘意你事架咩? "嘗試"去愛佢, 聽到真係覺得好好笑... 你係點樣去"愛"人架呢?
你連自己都唔知愛唔愛人, 果三個字出起你把口, 想人信都難啦. 我覺得你都係唔好去煩人地. 你自己諗清楚你自己 ...
可能我重細啦,即係我覺得,愛唔係單方面,可能我有誤解啦,
但我知道愛最基本係會掛住對方、令對方過得好

'嘗試'?
同佢一齊果三日,
我可以比晒d時間佢,用晒d空餘時間去陪佢,或者咁都未夠

分開之後我會用兩個月時間去等,
呢兩個月,我唔去搵佢,想佢可以尊一去考好個試
呢兩個月時間我同任何一個女仔都保持距離,
連我自己都覺得之前果8日根本唔可以叫愛,所以我用呢兩個月去準備自己,
到佢dse之後就去真真正正去愛佢,
的確果3隻字依家係唔配放係我把口,所以我先要兜,話玩下咋
或者正確d來講,我係鍾意佢,但未有機會去愛佢

但依家搞成咁,我連去愛佢既機會都冇

引用:
原帖由 kai_matt 於 6-4-2012 14:17 發表

u r so right bro
study la...next yr will be u facing dse
maybe u can use ur gd result to impress her ( if she is not a MK girl, she will admire ur intelligent)
唉,如果咁簡單,我之前就唔洗咁煩啦
如果佢要叻仔,周街都係
如果我要靚女,周街都係
但係想唔想要係另一回事

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 14:36 發表

唉,如果咁簡單,我之前就唔洗咁煩啦
如果佢要叻仔,周街都係
如果我要靚女,周街都係
但係想唔想要係另一回事
佢唔揀你係因為佢覺得你態度有問題
佢要ga係一個起碼比到佢安全感的男子

引用:
原帖由 Vindicator 於 6-4-2012 14:50 發表

佢唔揀你係因為佢覺得你態度有問題
佢要ga係一個起碼比到佢安全感的男子
其實我都知道我自己把口係好衰,
但係我對住佢,我會係第二面,或者去改d唔好既野

以前既我,去溝女,只係為有人陪,根本唔洗講鍾唔鍾意
如果你唔受,我就去搵第二個
但係上一次,我係追,唔係溝,我知自己係鍾意佢先去馬
依家咁樣,我都冇一路等一路食,唔係因為冇貨,係因為唔想

其實上面我咁講,只係想講,鍾意一個人唔係好似買槍咁睇條件,
就算佢幾樣衰好,幾蠢都好,鍾意就係鍾意
可能我d表達有少少怪,所以先令人覺得我有問題

有d野
年紀細係唔會明,但係以為自己明

幾日咋下化?
等左兩個月咋下化?

讀好d書先講啦

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 15:31 發表
有d野
年紀細係唔會明,但係以為自己明

幾日咋下化?
等左兩個月咋下化?

讀好d書先講啦
我知自己係好多野唔明
果兩個月對你地有番咁上下年紀既人來講可能唔算得係d咩,
你地都唔知過左幾多個十年
但依家有幾多個十幾歲既o靚仔肯用兩個月時間去等一個人,重要未必有結果
話就話等兩個月,我又唔係兩個月之後就byebye

讀好d書?我等佢又唔係真係坐左係到等佢,
我e家都好努力去讀,去為兩個月之後既自己做好準備,
我鍾意佢,同我讀書冇咩衝突bo

發新話題