發新話題

[認真] 今次真係玩出屎啦

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 15:57 發表

我知自己係好多野唔明
果兩個月對你地有番咁上下年紀既人來講可能唔算得係d咩,
你地都唔知過左幾多個十年
但依家有幾多個十幾歲既o靚仔肯用兩個月時間去等一個人,重要未必有結果
話就話等兩個月,我又唔係兩 ...
綜合你上個帖同呢個帖來看
你倒是有思想過
不過, 不成熟就是不成熟

現階段你的不成熟
由年紀,思想到行為都充分表現了出來
同年的男女, 一般女孩會較成熟
你重細佢一年, 她只會比你更加更加成熟

當初和你一起幾天, 可能就是一時衝動而已
尤其你做了這些超幼稚的事, 不太可能再接受你了

可能你成長以後, 會和這女孩再會呢

樓主其實年齡係???

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 16:13 發表
樓主其實年齡係???
考文憑試既人再減一年. 你覺得大得去邊...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:10 發表

綜合你上個帖同呢個帖來看
你倒是有思想過
不過, 不成熟就是不成熟

現階段你的不成熟
由年紀,思想到行為都充分表現了出來
同年的男女, 一般女孩會較成熟
你重細佢一年, 她只會比你更加更加成熟

當初和 ...
唉...下次再會,可能就係一人拖住一個...諗起都唔想再會,
只想佢既mr right可以比到幸褔佢...

um...我都係同佢say sorry先啦
點講都好,我係錯左就錯左,唔say sorry好唔得
我會好好把握佢dse完之前既時間,
去令自己成熟,去試多一次
別人既說話我會去聽,去諗,但係唔可以左右我
不過都多謝各位師兄,
btw,我都唔知打電話好定sms好
打電話比較有誠意,但係我怕我又講唔出口,或者又講錯野
sms就唔會咁易講錯野,不過好似差d誠意

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:22 發表

等佢, 當面道歉啦
咩叫誠意呀?

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:22 發表

唉...下次再會,可能就係一人拖住一個...諗起都唔想再會,

我會好好把握佢dse完之前既時間, ...
如果可以的話
面對面啦
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:38 發表

等佢, 當面道歉啦
咩叫誠意呀?
佢肯,我敢,
比著你都唔肯啦,
就算當面,都要約到佢出來先得ga
佢又要dse,邊有時間理我?
我更加唔想用左佢d時間
嗱,約就要打電話,唔通唔say sorry??
不過我真係唔想佢反感

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:50 發表

佢肯,我敢,
比著你都唔肯啦,
就算當面,都要約到佢出來先得ga
佢又要dse,邊有時間理我?
我更加唔想用左佢d時間
嗱,約就要打電話,唔通唔say sorry??
不過我真係唔想佢反感
你知唔知咩叫”等”?

唔好藉口多多

反感我相信佢已經好反下
如果你真係顧佢感受一係自動消失....

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 16:22 發表

我會好好把握佢dse完之前既時間,
去令自己成熟,去試多一次
別人既說話我會去聽,去諗,但係唔可以左右我
不過都多謝各位師兄,
你係咪男人黎架. 道歉又話講唔出口, SMS 定打電話都十五十六.
人地連你FB 都斬埋. 即係人地都唔想同你聯絡唔想理你啦, 你都仲想搞住人. 好心就自己消失啦.

UNDER DEVELOPING

要做既野都做左,或者我真係唔岩佢,有緣再見啦

唔該晒各位師兄

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 18:49 發表
要做既野都做左,或者我真係唔岩佢,有緣再見啦

唔該晒各位師兄
Sorry lor
真係唔知你做左d乜

人是要學會放手

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 18:56 發表

Sorry lor
真係唔知你做左d乜

人是要學會放手
X2 吖唔該

等佢自己反醒下啦

自己做左d咩,自己知就夠,冇需要同人交代,
我自己有自己既辦法去消失

其實係咪潮文黎

都係玩啫,禁多人唔打偏偏打比佢

重要好玩唔玩玩condom

引用:
原帖由 abcd123 於 6-4-2012 23:47 發表
其實係咪潮文黎

都係玩啫,禁多人唔打偏偏打比佢

重要好玩唔玩玩condom
潮文?!
如果係就好啦

d豬朋狗友知我d料,如果唔係,我是但打都得啦
所以呢,信人唔好十足啊

玩condom?成班豬朋狗友之前睇左杜記廣告,踩都踩唔爆,
未睇下係唔係咁堅lo...

發新話題