發新話題

[認真] 今次真係玩出屎啦

引用:
原帖由 abcd123 於 6-4-2012 23:47 發表
其實係咪潮文黎

都係玩啫,禁多人唔打偏偏打比佢

重要好玩唔玩玩condom
玩果時唔玩condom重大獲

我只係可以講,低能

其實我比較想知點解會無啦啦有個condom
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 衰人 於 7-4-2012 18:20 發表
其實我比較想知點解會無啦啦有個condom
樓主唔係講左買返黎咩

係喎唔記得左
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

I wonder why u can treat those a_ _ holes as frds =,=
if they really treat u as frd, i don't think they will do that

引用:
原帖由 p7009212 於 8-4-2012 02:09 發表
I wonder why u can treat those ass holes as frds =,=
if they really treat u as frd, i don't think they will do that
You cannot say rough mouth
Offensive language is not allowed

愛???
愛一個人,應該會在任何情形下都保護對方,更不會拿對方作賭注和玩笑,愛....對不起,我看不出有!
型完威完了, 現在的後果,就是你的懲罰!!
用心領略什麼是愛吧!!!

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 8-4-2012 02:18 發表

You cannot say rough mouth
Offensive language is not allowed
oh yea, sorry sir

引用:
原帖由 Callous 於 8-4-2012 06:14 發表
愛???
愛一個人,應該會在任何情形下都保護對方,更不會拿對方作賭注和玩笑,愛....對不起,我看不出有!
型完威完了, 現在的後果,就是你的懲罰!!
用心領略什麼是愛吧!!!
我根本冇諗拎佢出來做賭注,亦都唔係我諗d咁低能既懲罰
我打比佢係出於自動加被動,我呢兩個月都冇搵過佢,都想聽下佢把聲
我聽到佢肯聽我電話,我都幾開心
我要補番'玩下咋',係因為我自己都覺未係時候同佢講

最唔應該講既你都講左出黎........

Well.......阿公,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!

點解唔可以簡單d淨係講3隻字"我愛你"

乜要輸左先至愛你"女友"?
點解要"拿我玩下炸", 乜你唔係真心愛佢?

其實件事都完左Lu,
不過唔係因為呢件事,係我同佢散果時已經完左
只係自己發緊夢,因為呢個誤會同佢講清楚,
自己先識醒,
發覺呢兩個月個咩都做唔好,
打game都冇mood就係因為自己發緊夢

引用:
原帖由 Anonymous 於 8-4-2012 14:50 發表

我根本冇諗拎佢出來做賭注,亦都唔係我諗d咁低能既懲罰
我打比佢係出於自動加被動,我呢兩個月都冇搵過佢,都想聽下佢把聲
我聽到佢肯聽我電話,我都幾開心
我要補番'玩下咋',係因為我自己都覺未係時候同佢講
(真心話)
我真係唔講對唔住自己,我理得你係咪你諗個遊戲、理得你係咪你諗個賭注吖,你玩得就預左亦當你接受啦下!!!唔好諗住同人講一句無諗住就諗住過骨對自己好過D呀?你唔好傻啦!!!!你無諗住攞佢黎賭就唔好攞佢黎賭啦!!!你明知個懲罰低能你又玩!!!噤樣你根本就唔係重視個女仔啦,無諗過自己會衰左,衰d講就係因為自己自大而攪到自己衰左,無諗住通常係一個唔負責既人出事之後用黎自辯既方法之一黎!!!!依D人就好似你噤唔顧後果e.g開快車撞到人。

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 02:01 發表

(真心話)
我真係唔講對唔住自己,我理得你係咪你諗個遊戲、理得你係咪你諗個賭注吖,你玩得就預左亦當你接受啦下!!!唔好諗住同人講一句無諗住就諗住過骨對自己好過D呀?你唔好傻啦!!!!你無諗住攞佢黎賭 ...
既係咁,果時只係估穿同唔穿,我隨口up穿,我果時都未知罰咩野
佢地都未講罰咩野,係事後先加落去,如果我知就唔玩啦,
好啦,到知罰咩啦,佢地要係我個wall post野,我唔知佢地想post咩
加上我都想聽下佢把聲,打囉,但係我從來冇接受bo

如果我真係唔重視佢,我諗唔到咩理由去等,諗唔到咩理由去準備
但有樣野最諗唔明點解你地都要匿名

發新話題