發新話題

[認真] 今次真係玩出屎啦

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 11:07 發表

我要搵,一定有條件更好既,
依家重有一個比過好人卡我既女仔知錯,比位我入
但係我咩都唔要

我做過d咩?
我係呢段時間,比心機讀書,想去追果一年之差
比心機去練大隻,冇女仔中意弱既男仔
加上我好努咁 ...
角式調轉. 你係女都唔會你呢d 咁既仔啦.
一睇就知你係懦夫啦. 俾自己d fd 兇下就淆底對住自己鐘意既人講玩下咋.
講到自己咁威, 咁咪搵第個囉.
睇標題等我仲以為你真係玩屎咁神勇.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 11:39 發表

佢地要係我個wall加鹽加醋,你話自己來好定比人來好?
講真,我自己都想去打比佢,所以我先會被動加主動打比佢,
我認我係懦夫啊,懦在要搵藉口同佢講'我愛你'

最大鑊係我根本唔知佢有冇鍾意我,
如果冇,咩 ...
你點愛人地法呀? 鐘意同愛你識分未呀?

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 13:09 發表

我都知愛唔等於鍾意,
我都嘗試去愛佢,
但我連佢鍾唔鍾意我,我都唔知,
點愛?
你愛唔愛人, 關人地鐘唔鐘意你事架咩? "嘗試"去愛佢, 聽到真係覺得好好笑... 你係點樣去"愛"人架呢?
你連自己都唔知愛唔愛人, 果三個字出起你把口, 想人信都難啦. 我覺得你都係唔好去煩人地. 你自己諗清楚你自己本身有d 乜問題先再去搵人黎愛啦下.

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 16:13 發表
樓主其實年齡係???
考文憑試既人再減一年. 你覺得大得去邊...

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 16:22 發表

唉...下次再會,可能就係一人拖住一個...諗起都唔想再會,
只想佢既mr right可以比到幸褔佢...

um...我都係同佢say sorry先啦
點講都好,我係錯左就錯左,唔say sorry好唔得
我會好好把握佢dse完之前既時間,
去令自己成熟,去試多一次
別人既說話我會去聽,去諗,但係唔可以左右我
不過都多謝各位師兄,
btw,我都唔知打電話好定sms好
打電話比較有誠意,但係我怕我又講唔出口,或者又講錯野
sms就唔會咁易講錯野,不過好似差d誠意
你係咪男人黎架. 道歉又話講唔出口, SMS 定打電話都十五十六.
人地連你FB 都斬埋. 即係人地都唔想同你聯絡唔想理你啦, 你都仲想搞住人. 好心就自己消失啦.

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 2012-4-10 04:16 發表
係決定禁慾就要早
唔係到暑假先黎多獲(高鋒期)
保證對你DSE有不良影響
拖泥帶水 難以取捨 你同未來gf其中一個會中招
上大學先揾返個細過你架啦 姐姐一d都唔好玩
點唔好玩法呢?

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 2012-4-11 08:06 發表