發新話題

[認真] 今次真係玩出屎啦

樓主其實年齡係???

引用:
原帖由 abcd123 於 6-4-2012 23:47 發表
其實係咪潮文黎

都係玩啫,禁多人唔打偏偏打比佢

重要好玩唔玩玩condom
玩果時唔玩condom重大獲

引用:
原帖由 衰人 於 7-4-2012 18:20 發表
其實我比較想知點解會無啦啦有個condom
樓主唔係講左買返黎咩

引用:
原帖由 p7009212 於 8-4-2012 02:09 發表
I wonder why u can treat those ass holes as frds =,=
if they really treat u as frd, i don't think they will do that
You cannot say rough mouth
Offensive language is not allowed

點解唔可以簡單d淨係講3隻字"我愛你"

乜要輸左先至愛你"女友"?
點解要"拿我玩下炸", 乜你唔係真心愛佢?

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 02:36 發表

既係咁,果時只係估穿同唔穿,我隨口up穿,我果時都未知罰咩野
佢地都未講罰咩野,係事後先加落去,如果我知就唔玩啦,
好啦,到知罰咩啦,佢地要係我個wall post野,我唔知佢地想post咩
加上我都想聽下佢把聲, ...
錦你又唔開名,好公平者
隨口up係米唔洗負責先? 你出街隨口話你係32安睇下有無人報警?

識到呢班friend真係happy together
鍾意玩你玩到咁串 重邊有得怨
事到如今, 講咩都係事後孔明無台型

汲取下經驗留返下次用

當初只係一句I luv U,又唔係話開口要求搞野
你愛佢既呢句野都放左係心預左講

另外, 要講咩就淨係講果句算,唔好畫蛇添足

不過, 講聲我愛你唔係玩得好大姐, 又唔係叫你同隻朱茜講
再者, 反觀一下, 唔可以係上天比機會你開口同佢講野, 再次表白?
唔好諗到咁

介手聽下d純音樂放鬆下吧
識玩樂器就去發洩下

係決定禁慾就要早
唔係到暑假先黎多獲(高鋒期)
保證對你DSE有不良影響
拖泥帶水 難以取捨 你同未來gf其中一個會中招
上大學先揾返個細過你架啦 姐姐一d都唔好玩

引用:
原帖由 於 10-4-2012 15:10 發表

點唔好玩法呢?
平時係學校姐姐級既都會向d正太級既開刀

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 19:06 發表

咩叫正太級?
上維基查下正太

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 12:32 發表

72小時已經令我發左兩個月夢
如果一個月,我都唔知點計
隨緣啦,我都希望真真正正係中學時期拍一次拖,
唔係到左中年果時就有遺憾
誠邀你做左變態佬測試
以下請選擇切合你的句字

1. 同個著住校服既女仔拍拖好開心
2. 鍾意著住校服既女仔
3. 對成人無興趣, 淨係對靚妹有
4. 經常性出街都會留意有無校服學生妹,再及到實一實
5. 對學生妹作出性幻想
6. 有儲校服相