發新話題

[VFC] 收到 MP 5 個鋼 Trigger Box 啦!

引用:
原帖由 MG-42 於 15-4-2012 03:30 發表
樓主師兄你account只出過兩個post都係同大家分享產品..  果然有福同享
此Handmade鋼殼真係一分錢一分貨 $1200蚊 , 希望佢貴堅野4倍真係物有所值

此圖可以比較此產品像真度極高      話時話原來咁多 ...
喂,唔好督爆人。
不過人哋真係似廣告老過報告

引用:
原帖由 hongkongarms 於 15-4-2012 12:13 發表
師兄: 在這個網絡世界裡每個人都是在找尋商機,你何常不是在這裡找商機呢? 做任何事情前要想想,不要做一些損人不利己的小動作或誤導的消息,吃不到的葡萄是酸的。
請問你所提及的H & K Trigger Pack Box 是否可以隨意 ...
唔好咁大聲!套trigger box獲授權生產嗎?HK定VFC?
再者,講玩真品犯法。上面果幾位師兄不是經常放真品上二手區賣嗎?請問一句,佢哋真是放真品出售,又是否值得
犯法呢?至於,點解經常有人放HK MP5 真品配件,又是否合法呢

我覺得消費者自己會決定買定唔買,值唔值得買。老實講就唔好阻人發達。

點解我出聲,因為看不過眼一些人的銷售手法

不過,多人出寶品和配件都係好事

引用:
原帖由 hongkongarms 於 15-4-2012 19:22 發表
呢位師兄千其不要對號入座,這套trigger box為何要獲 HK OR VFC 授權生產呢?  第一 原產HK 產品沒有加上GBB用的Firing Pin 組件,故此他們何來有授權生產的權利, 至於VFC 原先設計是左右開邊組合設計,B.T.的新設計是整 ...
我都話唔阻人發達,又歡迎有新產品上巿
又預咗你會起我底,但應該唔夠九X灣某地多真品

如果係廣告唔係報告,才應該沉默是金,和俾番廣告費CGF.
會買嘅自然會買

引用:
原帖由 rho837 於 16-4-2012 12:37 發表
唉! 大家都係同類人玩同類玩具! 無謂因一時之氣就講到又"打手"....又乜乜賣買真品.......又講238......又 !

大家都係成年人! 上得來都係想吹水解悶.....聽下啲產品資信! 係真係假.....得後都係 ...
哦,有茶飲,好我又請你食個菠蘿油

我一向都認同多間廠出parts好過冇
只不過下下quote法例出來嘈,真係小學雞咗!
rho837師兄,言之有理

引用:
原帖由 rho837 於 17-4-2012 13:28 發表
如果有人覺得可能有關"B.T."人員違反本討論區! 大可以向版主投訴! 經調查後證實係最多Lock Post!

班熱心師兄們大可以用一條黑線畫上B.T.公司名......., 及寫明 注:- 任何會員可click CGF網業上右角B.T. icon到有關 ...
Yes, I agreed with you
or use 介紹、評測及開箱文 for promotion.

發新話題