43 123
發新話題

RA-TECH出可以用嚟斬野嘅M4A1(17樓有新圖)

如果平既我當買parts槍
其實都係貪佢有鋼煲

引用:
原帖由 MP5RAS 於 19-4-2012 08:11 發表
如果平既我當買parts槍
其實都係貪佢有鋼煲
第一頁好似有人提到成五千大洋

雖然marking 7,但曬左金身又唔好呢, 個身都唔平架

點解各位師兄咁鍾情burst fire唔要full?
另外,按常理三連應該易壞過full

我好想要RA-TACH WE-M16A1, A2及M4版.......唔知會唔會有呢?

引用:
原帖由 horenhim 於 19-4-2012 04:16 發表

真係寧願佢出semi only身
sr-15身,我都好想要

引用:
原帖由 gainax 於 19-4-2012 07:47 發表

佢個下身既然深刻左3連發無得補救, 將錯就錯不如自己順手拎去噴砂噴走KAC個雷刻,
再找人深刻個馬仔M16A2或A4花再染色仲正
師兄識食
反正井井d m16a1絕晒種

如果佢有獨立槍身賣就仲方便,等我地d老玩家唔洗煩

引用:
原帖由 一舊水 於 19-4-2012 08:30 發表

第一頁好似有人提到成五千大洋

雖然marking 7,但曬左金身又唔好呢, 個身都唔平架

點解各位師兄咁鍾情burst fire唔要full?
另外,按常理三連應該易壞過full
呢到有幾多人留完post真係會買丫....
想當年井井post都好多有留言話好野,正野,乜差野
到最後買既人...

利申:當年我冇乜點留言,但到家陣都係有支井井m4,仲要好好打(當然唔少得某空軍戰機幫忙)

井性M4-GBBR! 當時我真係買左兩支! 根住覺得有小小比井性啲囡囡揸槍相騙左!  

引用:
原帖由 rho837 於 19-4-2012 16:33 發表
井性M4-GBBR! 當時我真係買左兩支! 根住覺得有小小比井性啲囡囡揸槍相騙左!  
講真我都有少少因為呢個原因而買

好奇一問...
點解毒蛇要用0, 1, +1

引用 39# 的帖子

井井同蛇仔上下身互換可能未必得(唔肯定), 小弟支蛇仔A2上身裝不到井井09下身, 後面PIN位唔對…
我試過2隻10版蛇仔下身也可用它的A2上身,而它的下身尺寸應該一樣, 咁可能新版唔同, 唔知有沒師兄試過12年版同新版井井上下身互換?  不過如比我換下身, 我就比多少少換個…

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 22-4-2012 01:53 發表
學吓人地TEST啦 (講笑) !!  

http://www.youtube.com/watch?v=W ... qtppkPtLq9yWSiL77yA
嘩,搵霰彈槍射支槍, 仲....掉落街
RA應該唔捨得咁測試

43 123
發新話題