40 123
發新話題

[認真] 關於外國留學寄宿的隔離房

關於外國留學寄宿的隔離房

我而加真係好火....唔知點解次次見到隔離房就諗點解呢個世界有咁自大咁唔知死既人...

事情就要講返我九月第一次開學...
  我第一個月初到..隔離房就不斷係到讚自己又話自己好叻..個個人係呢間屋既英文都係好廢(但係佢係唯一一個考得最差...講都有少少那型)...又話自己識功夫好叻好勁(但係佢連學都沒學就話好勁識好多).....自己1個打10個都未怕(佢得165 話自己打到高佢成個頭既人...) 講到呢到就知佢太自大唔多想同佢一齊住....
  過左1個月...佢同我地同屋既一個女仔拍拖...搞到我同我朋友日日都沒教好訓..因為佢地用skype晚晚傾....我地Hull既Network已經好慢....佢地2個同屋既唔落廳傾.唔理人感受 我已經好火....佢地由10月到3月都係日日傾....嘈到我慢慢訓唔到....隔離房又扮哂野又叫又打牆...嘈到咩咁......想訓個好既都沒...
  到左而加...佢同條女分左手....成間屋沒人理佢...佢就同我同我朋友道歉.....我地接受左佢之後佢又即刻...係即刻又扮哂野.話自己打功夫好勁....洗唔洗打一次比我睇...我同佢講你都傻既...之後佢話我反應咁慢...一定唔夠打..之後佢一掌打左過來 點知我避左之後捉住佢隻手...佢唔夠打跟住又要搵籍口話 :我樣你呀...你估你真係夠打咩....香港D人咁廢我都夠抽..你又唔係勁..點會唔夠你抽..." 之後仲話我又呢又路..佢當自己咩料呀??
  佢仲要洗哂D錢就罵佢呀媽唔比錢佢洗...佢呀爸罵佢洗左咁多錢佢就講粗口罵佢  呢D人你話有冇得救? 按受佢又要激人,,同佢做朋友都多餘...點同佢講絕交好!?

我想問佢幾歲…?

16歲   扮哂自己好大好威.....

師兄我好認真咁講...呢種人真係我人生...真係人生第一次見.....好黑人憎....唔知點形容...同佢住一個月會想死咁....我比佢攞左10鎊佢仲唔還仲話自己沒( 10鎊= 120呀大佬...)

嗱,老老竇竇
你怕唔怕第時見到佢面阻阻?
唔怕既,方法多的是
怕既,就問你夠唔陰、夠唔夠好戲
都唔得既
你望就望明年唔好同佢同屋

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 17-4-2012 06:17 發表
師兄我好認真咁講...呢種人真係我人生...真係人生第一次見.....好黑人憎....唔知點形容...同佢住一個月會想死咁....我比佢攞左10鎊佢仲唔還仲話自己沒( 10鎊= 120呀大佬...)
以後仲有排你見!
我上年由寄住搬到單人宿舍一樣無得避
當中有幾個乞人憎都唔知夠唔形容

師兄...其實佢黑人憎在 佢話我就夠啦....仲要用粗口話埋我D朋友同我家人....佢話我沒所為...但係我最憎人用粗口講我兄弟/家人.....我覺得呢D人沒得救...為佢好比哂面佢佢仲要以為自己好威威... 點解上主做人可以做到咁既人出來..自己呀媽呀爸都爆粗罵..

佢成日講到自己幾明幾明人生道理.. 又話要生存就係咁....我笑,佢話我哂錢...好快用哂500鎊..但係我用左成半年呀.....當中有D仲要係佢買埋D唔等洗既野佢仲同我講....佢自己一日洗左400鎊落對鞋到連著都沒著,,邊個哂錢D啦....

已經好過宿友訓覺打鼻鼾,成間房接近得佢可以訓,其他人被佢令到訓唔到

係咁架啦,有D人係未仆過...係唔會識死既...

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 17-4-2012 06:40 發表
師兄...其實佢黑人憎在 佢話我就夠啦....仲要用粗口話埋我D朋友同我家人....佢話我沒所為...但係我最憎人用粗口講我兄弟/家人.....我覺得呢D人沒得救...為佢好比哂面佢佢仲要以為自己好威威... 點解上主做人可以做 ...
即係咁講
呢條友我聽落就覺得不過係少年輕狂…得來仲要係未見過世唔識死
你只要諗著「佢早有一日比人冼鑊金」就好快忍得過

不過話時話
上一個粗口我老母既人而家都真係出晒名…
引用:
原帖由 adlar 於 17-4-2012 07:09 發表
已經好過宿友訓覺打鼻鼾,成間房接近得佢可以訓,其他人被佢令到訓唔到
呢D先死!
打鼻鼾係生理問題
佢自己都未必想
你同佢講佢想改都冇法改
對著真係乜野都做唔到…

世界真係幾黑人憎既人都有...唉-_-.... 佢由22:00講到而加01:30 仲講緊自己識打功夫又葉問話自己又識又識-_- 真係好煩..

華人?

Hull 嘿嘿…本來都有想過去Hull 既,不過個offer 太白痴所以無去到

咁悶的人,咪理佢算啦,絕交都費事

40 123
發新話題