60 1234
發新話題

m3呀...m3呀...點解...你....咁睇唔開呀.....

m3呀...m3呀...點解...你....咁睇唔開呀.....

我支M3燈佢.....

......佢...跟埋我支Glock...

...o向我床頭個槍架....一躍而下........

頭部首先著地.....

痛在我心呀....陰公.....

【以下內容可能令觀眾不安, 敬請留意】

.

嘩,白頭人送黑頭燈

都唔知點算.....
有無得上18/f訂個頭?.....
GP頭又岩唔岩用呢?.....

好慘....

咁激..
咁脆既..

下次唔好慳個少少.....都係買X好,襟跌好多架...唔信?? 買番枝X然後再案件重演一次,你就知我有冇昆你

因為我用6004入唔到M3X....

引用:
原帖由 k_i_t 於 16-7-2007 20:19 發表
咁激..
咁脆既..
係脆過大陸d膠! :x

咁化學............

引用:
原帖由 Gin 於 16-7-2007 20:39 發表
咁化學............
我自己都唔信! :x

有無師兄可以幫手試下....GP個Copy M3頭可唔可以裝到上真M3?.....
萬分多謝!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-7-2007 20:54 發表
有無師兄可以幫手試下....GP個Copy M3頭可唔可以裝到上真M3?.....
萬分多謝!
我諗未必得.....因為 ITI 個燈頭連反光杯而且個size 細個G&P 的.

G&P 的仿M3 係一個燈杯同個燈頭係分開的, 所以兩個結構唔同......

引用:
原帖由 Gin 於 16-7-2007 21:15 發表

我諗未必得.....因為 ITI 個燈頭連反光杯而且個size 細個G&P 的.

G&P 的仿M3 係一個燈杯同個燈頭係分開的, 所以兩個結構唔同......
嗚...........
咁streamlight個頭用得嗎?....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-7-2007 21:16 發表

嗚...........
咁streamlight個頭用得嗎?....
streamlight 枝 M3 係同 ITI 一樣的

引用:
原帖由 Gin 於 16-7-2007 21:24 發表

streamlight 枝 M3 係同 ITI 一樣的
但係....睇怕要搵都幾渺茫.....

60 1234
發新話題