發新話題

m3呀...m3呀...點解...你....咁睇唔開呀.....

好多online shop 都有, 十幾廿蚊美金.......

有得散賣都好d.....
唯有睇下QXF或者18/f肯唔肯幫我訂喇....

無啦啦又要洗幾舊水....
真係洗左都唔知咩事....

回覆 #30 ?老虎仔? 的帖子

你做咩search baybayhk...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

Oh my GOD!!!!
先撩者賤,打死無怨。

估唔到streamlight d野都咁脆, 唔講重以為係當早年國狗送的膠電筒

今日去左拎...
要兩個月後先有....

BTW, 今日撞見個師兄係邊位?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 17-7-2007 23:00 發表
今日去左拎...
要兩個月後先有....

BTW, 今日撞見個師兄係邊位?
喺邊處訂?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #32 ?老虎仔? 的帖子

有冇喺baybay搵過, 可能仲平
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 18-7-2007 05:42 發表
有冇喺baybay搵過, 可能仲平
我無信用卡.....
而且唔係貴好多o者.....
引用:
原帖由 AJM 於 18-7-2007 04:37 發表

喺邊處訂?
18/f

回覆 #39 ?老虎仔? 的帖子

有冇諗過用豬標頭試?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 18-7-2007 17:21 發表
有冇諗過用豬標頭試?
引用:
原帖由 Gin 於 16-7-2007 21:15 發表

我諗未必得.....因為 ITI 個燈頭連反光杯而且個size 細個G&P 的.

G&P 的仿M3 係一個燈杯同個燈頭係分開的, 所以兩個結構唔同......
馬sir...洗版都要做下功課ga...
鵰。豹。狸。獅。狒

講開又講,
18/f m3燈依家賣得好平喎~ 千幾蚊炸喎~!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 17-7-2007 12:10 發表
有得散賣都好d.....
唯有睇下QXF或者18/f肯唔肯幫我訂喇....

無啦啦又要洗幾舊水....
真係洗左都唔知咩事....
同18 樓訂 lo , 香港代理wo....

kill r f 就唔好 la , 你d 野都唔算難搵同麻煩 , 經佢可能會貴d , 不過如果18 樓都無計 , 你就要接受現實 ......kill r f 多數幫倒你 .......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 18-7-2007 22:46 發表

kill r f 就唔好 la , 你d 野都唔算難搵同麻煩 , 經佢可能會貴d , 不過如果18 樓都無計 , 你就要接受現實 ......kill r f 多數幫倒你 .......
我去過QXF喇....無計...
所以我上左18/f留左個電話訂...

引用:
原帖由 PMX 於 18-7-2007 22:46 發表

師兄,乜18樓係ITI代理咩?
先撩者賤,打死無怨。

發新話題